2777
2789
عنوان

دغدغه نی نی سایتی ها شوهره😐

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 53 پست
چرا دارهوانگ‌ییبو در سریال بی وقفه( سریال استاد تعالیم شیطانی)بچم به معنای واقعی عشقه😭

ییبو خودش صاحاب داره متاسفانه🥲😂

عاشقشم چقدر با استعداد و باهوشه

منو تو تاپیکای مربوط به نی نی ها تگ کنید:)

ییبو خودش صاحاب داره متاسفانه🥲😂عاشقشم چقدر با استعداد و باهوشه

نه نداره

ارتباط شیائو ژان و وانگ ییبو در دنیای فقط یک دوستی صمیمی بود خیالت راحت 🤣😂

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برم چمدونامو جمع کنم برم چین👩‍🦯

منم میام دنبالت 

دیلان وانگ رو برداشتم گذاشتم کنار کسی بهش دست نزنه🤣

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

شوهرررررر شوهررررره شوهرررر بالشت سره شووووهررررر نازت میخره شوووووهرررر

شوهر نمیخوام کتابم رو بدین😭😭😭😭😭🤣🤣🤣🤣

من تجربه نکردم😂😂🗿

انشاالله با محبتشو تجربه کنی 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
درس چیه کتاب چیه بابا من عاشقم

درس که آره به گور

ولی کتاب قشنگن رو هنوز نفرستادن😭

فدای کتابم بشم 

منم میام دنبالت دیلان وانگ رو برداشتم گذاشتم کنار کسی بهش دست نزنه🤣

میام دنبالت با هم بریم اصلا از اولم ما واسه ایران ساخته نشده بودیم سرنوشت ما تو چینه😔

منو تو تاپیکای مربوط به نی نی ها تگ کنید:)

میام دنبالت با هم بریم اصلا از اولم ما واسه ایران ساخته نشده بودیم سرنوشت ما تو چینه😔

دقیقا

من میرم اونجا فیلمنامه نویس میشم فیلمنامه هام رو می نویسم

تو هم کارگردان میشی و شوهر هامون هم بازی می کنن🤣😂

راستی من کتاب زبان اصلیش رو سفارش دادم

چه کتابی حالا گیر دادی نصف شبی اخه😆

استاد تعالیم شیطانی زبان اصلی فن ارت دار

مستقیم از خود چین برام میارن

دارم از انتظار اومدنش پیر میشم😭😭😭🤣🤣🤣