2777
2789
عنوان

دغدغه نی نی سایتی ها شوهره😐

397 بازدید | 53 پست

حالا دغدغه من چیه؟!

چرا کتاب استاد تعالیم شیطانی که سفارش دادم هنوز نیومده پیر شدم ننه در انتظار اومدن کتاب

من با همین شخصیت های داستانی دلم خوشه😭🤣من یا اینا ازدواج می کنم فرداش که کتاب یا دونگهوا یا انیمه جدید رسید طلاق می گیرم با طرف بعدی ازدواج می کنم😐🤣

تفاوت سطح دغدغه ام چشمگیر نیست خدایی😂😑

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه هر آدمی یه جوره دیگه .نه دغدغه شما خوبه نه ماله اونا بود و برعکس 

هر آدمی متناسب به شرایطش یه دغدغه ای دلره 

من الان دغدغه اینه که جطور تا یه سال آینده زنده بمونم زیر بار این حجم از استرس 

خب قرار نیست همه یکسان باشند..هر کسی تو دنیای خودشه و دغدغه‌های خودشو داره

اره ولی نمی دونم چطور نی نی سایت دختر ۱۷ ساله دلش ازدواج میخواد

من یکی هنوزم فقط دلم اینا رو میخواد😂🤣😑

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

دیگه هر آدمی یه جوره دیگه .نه دغدغه شما خوبه نه ماله اونا بود و برعکس هر آدمی متناسب به شرایطش یه دغ ...

دغدغه ام واقعا خیلی عجیبه

اخه مگه بچم اینطوری دارم واسه نیومدن یک کتاب حرص میخورم😑😂

انقد بدم میاد دغدغه های بقیه رو مسخره میکنین که چی مثلا؟هر کسی بنا به شرایطش دغدغه های خودشو داره

اگه دقت می کردی من دغدغه خودم رو مسخره دارم می کنم

منم که باید نگران ازدواج و اینا باشم نه کتاب

وای یکی رو پیدا کردم لان جان میشناسه😭

وی وو شیان تا ابدددددددد😭