2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک عروسم تنها رفته لباس عروس خریده

| مشاهده متن کامل بحث + 1816 بازدید | 93 پست
هرکس زندگی خودش داره نمیشه که واسه بقیه نسخه پیچید چقد فضول بودن حق داری والا

میترسید من زودتر بچه بیارم😐😐😐😐خیلی ادم‌ مسخره ای بود از همون جا ازش بدم اومد 

اخه گفت من دختر ۶ سال نیورد مامانم‌گفت منم ۷ سال نیوردم اونم گفت ادم خودش نخواد بیاره تا خدا بهش نده خیلی فرق واره دختر من خودش نخواست😐😐😐😐

اخه مامان من تا ۷ سال نمیتونیت بچه دار بشه و اینو فقط برای مادرشوهرم تعریف کرده بود😐🤦‍♀️

باز خداروشکر کن شوهرت متوجه هست من جارین و حتی مادر جاریم هم دخالت میکردنمثلا مادر جاریم گفت باید تا ...

اووف چه سمی بودن این خانواده

یعنی بهت تبریک میگم بابت این جدایی👏👏 افرین به این جسارتت دختر👌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اووف چه سمی بودن این خانوادهیعنی بهت تبریک میگم بابت این جدایی👏👏 افرین به این جسارتت دختر👌

ممنونم عزیزم

خانوادمم همیشه میگن ممنون که اومدی برای جدایی و ارامش رو به هممون برگردوندی😐😂

نه من پدرشوهرم پول میدادمن حتی جاریم انقدر توی نحوه عروسب گرفتن دخالت کرد که یه مشکل اساسی بینمون به ...

حالا پول بدن و دخالت کنن باز یه چیزی.اینکه شوهرم پول میداد توقع داشتن نظر از اونا بپرسیم خیلی خنده دار بود

عروس ما خیلی دختر خوبیه اما تحت تاثیر خانواده ‌ش اوایل زندگی خیلی کارای اشتباهی کرد که البته خودش خم قبول داشت اشتباهه اما میگفت نمیتونم به خونواده م نه بگم 

برای خرید عروسی بدون اطلاع ما فقط داداشم رو بردن و کارشون درست نبود به نظرم، بعد چندجا که تنها رفتن مامانم بهش زنگ زد و گفت این کارت بی احترامی هست و اول زندگی این کار رو نکن

بعد از اون مامانم توو خرید باهاشون میرفت، هیچ نظری هم نمی‌داد و همه چی طبق سلیقه خود عروس بود، حتی اگر از مامانم نظر می‌پرسید مامان میگفت هرجور خودت دوست داری، هیچ کم و کسری ای هم توو مراسم و خرید نبود

ربطی نداره که اگر مادرشوهر بره دخالت میکنه، وقتی قراره هزینه ها رو خانواده داماد بدن، احترام اینه که بزرگتر داماد هم باشه

به نظر من این طبیعیه که برای لباس عروس دختر با مادرش و داماد برن انتخاب کنن ،چون برای پرو کمک مادرشو میخواد و من خودم دلم میخواست مادرم نظر بده ولی اینکه دامادم نبری فقط بیاد پولو حساب کنه نامردیه،کلا من مادرم تو خرید لباس حلقه و آرایشگاه کنارم بود و اصلا مادرشوهر مو نبردیم،خداییشم مادرشوهرم هیچ حرفی نزد

این نیز بگذرد...

من موندم که بعضی از این مادر شوهرای احمق چرا ب خودشون نمیان ک بابا عروسم قراره اون لباس و بپوشع من چکارم بتمرگم تو خونه برن خرید کنن بیان .... بخدا اگه طرف سر جاش بشینه اینجوری عضت و احترامشم بیشتره 🤔

من از یک شکست عاشقانه می آیم . بگذار همه برای این اعتراف تلخ سرزنشم کنند .شکست نه برای پنهان کردن است نه برای پنهان شدن .می گویند از صبح بنویس . از آفتاب و من چگونه از خورشید بنویسم وقتی تمام وقت . باران پنجره ی چشمانم را شسته است . همه دلشان نقش های مثبت می خواهد و آدم های خوشحال . اما من گمان می کنم این خیلی خوب است ک نمی توانم ادای آدم های خوشبخت را در بیاورم .بی ستاره ام و زرد با طعم معطر پاییز .ک حضورش تنها معجزه ی لحظه های تنهایی من است . قیمت وفا شاید گران تر از آن بود ک بهانه ی دوست داشتنی زندگیم از عهده ی داشتنش بر آید . سقف اعتماد تعمیری ست . مدام چکه می کند .آغوش ترانه ها همچنان از عطر تن او ک باید پر باشد خالی ست .نمی توانم باورش کنم نه رفتنش و نه ماندنش را .مهم نیست تمام سرزنش ها را می پذیرم به بهانه ی تولد حقایق غم انگیزی ک درد را به درد می آورد و آتش را می سوزاند . خلاصه غم سنگینی ست اگر سر نخواستن دلی دعوا باشد . اما همیشه حق با برنده ها نیست . می شود در عین بازنده بودن سر بلند بود و او را از کوچه پس کوچه های دنیا گدایی کرد . قرار بود حقیقت را بگویم سخت ست . بی علاج ست . دانستنش آدم را کم کم می کشد . گریه ی شبانه می آورد . اما همین است خبر کاملا ناگوار و واقعی ست ....اون یکی رو جز من داشت ....سکوت می کنم تا ب خاک سپردن آخرین خاکسترهای آرزوی بر باد رفته ام آبرومندانه باشد . گریه می کنم باشکوه . مثل اقیانوس . بلند مثل اورست . او نمی شنود و نمی داند که ماه . خوشبختی مشترک همه ی بی ستاره هاست . یک سوال کوچک می ماند برای پرسیدن از کسی که بی پاسخ ترین سوال فکر آشفته ی من است .... چی کار کرد این دل سادم .... که از چشم تو افتادم ؟؟؟ ...اینقدر روز و شبامو خونه ی ستاره کردی.... ک ب یادم نمی مونه نامه هامو پاره کردی....

وقتی پسر قرار هزینه ها رو پرداخت کنه چرا باید بقیه بیان نظر بدن. من حلقه و  آرایشگاه و خرید عروسی رو خودم با شوهرم رفتم حتی مادرشوهرم نمیدونست ارایشگاهم کجاست. فقط لباس عروسم چون شوهرم وقت نداشت با خواهرم میرفتم. برای جهازم خودم و پدر و مادرم میرفتیم فقط

و تو چون مصرع شعری زیبا، سطر برجسته ای از زندگی من هستی.
من ۱۸ سالم بود کلا میگفتن این دختر رو ار خانوادش جدا کنیم و بریم تموم شه یعنی اخرا نامردم‌منو گذاست ...

چقد بد سنت هم کم بوده معلومه می خواستن روی شما سلط کامل داشته باشن 

خدا رو شکر جدا سدین

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
احترام به بزرگتر مسئله جداست خداروشکر مادرشوهر دخترتون دخالتگر نبوده وگرنه با این نوع رفتار شما مطمع ...

نامزد دخترم راه دور بود باید اون و مادرش می دونستن که دخترم چه مدل لباسی میخواد بخره 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
متاسفانه فامبلای بابام وضعشون خوبه خرج عروسی دختر هم خودشون میدن میگن کسر شان برامون بعد مهمون های ع ...

اشتباه میکنن دوماد و خونوادش پررو میشن

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

من موندم که بعضی از این مادر شوهرای احمق چرا ب خودشون نمیان ک بابا عروسم قراره اون لباس و بپوشع من چ ...

تقصیر پسراشونه.رو دادن بهشون.اگه شوهر این خانم یکبار به مادرش میگفت زنم شب عروسیش هر لباسی خودش بپسنده میپوشه خب دیگه اون مادره هم میفهمید باید دست و پاشو از وسط زندگی اینا جمع کنه.

تقصیر پسراشونه.رو دادن بهشون.اگه شوهر این خانم یکبار به مادرش میگفت زنم شب عروسیش هر لباسی خودش بپسن ...

بعله عزیزم دقیقا... صد در صد

من از یک شکست عاشقانه می آیم . بگذار همه برای این اعتراف تلخ سرزنشم کنند .شکست نه برای پنهان کردن است نه برای پنهان شدن .می گویند از صبح بنویس . از آفتاب و من چگونه از خورشید بنویسم وقتی تمام وقت . باران پنجره ی چشمانم را شسته است . همه دلشان نقش های مثبت می خواهد و آدم های خوشحال . اما من گمان می کنم این خیلی خوب است ک نمی توانم ادای آدم های خوشبخت را در بیاورم .بی ستاره ام و زرد با طعم معطر پاییز .ک حضورش تنها معجزه ی لحظه های تنهایی من است . قیمت وفا شاید گران تر از آن بود ک بهانه ی دوست داشتنی زندگیم از عهده ی داشتنش بر آید . سقف اعتماد تعمیری ست . مدام چکه می کند .آغوش ترانه ها همچنان از عطر تن او ک باید پر باشد خالی ست .نمی توانم باورش کنم نه رفتنش و نه ماندنش را .مهم نیست تمام سرزنش ها را می پذیرم به بهانه ی تولد حقایق غم انگیزی ک درد را به درد می آورد و آتش را می سوزاند . خلاصه غم سنگینی ست اگر سر نخواستن دلی دعوا باشد . اما همیشه حق با برنده ها نیست . می شود در عین بازنده بودن سر بلند بود و او را از کوچه پس کوچه های دنیا گدایی کرد . قرار بود حقیقت را بگویم سخت ست . بی علاج ست . دانستنش آدم را کم کم می کشد . گریه ی شبانه می آورد . اما همین است خبر کاملا ناگوار و واقعی ست ....اون یکی رو جز من داشت ....سکوت می کنم تا ب خاک سپردن آخرین خاکسترهای آرزوی بر باد رفته ام آبرومندانه باشد . گریه می کنم باشکوه . مثل اقیانوس . بلند مثل اورست . او نمی شنود و نمی داند که ماه . خوشبختی مشترک همه ی بی ستاره هاست . یک سوال کوچک می ماند برای پرسیدن از کسی که بی پاسخ ترین سوال فکر آشفته ی من است .... چی کار کرد این دل سادم .... که از چشم تو افتادم ؟؟؟ ...اینقدر روز و شبامو خونه ی ستاره کردی.... ک ب یادم نمی مونه نامه هامو پاره کردی....

من موندم که بعضی از این مادر شوهرای احمق چرا ب خودشون نمیان ک بابا عروسم قراره اون لباس و بپوشع من چ ...

عزت

خدایا ای مهربان ترین مرا ببخش... اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم بحق زینب کبری سلام الله علیها...🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او  نسل علی دوست بخواه... .یا مهدیدلمان به تنگ آمده و اشکمان جاری...  مددی فرما... ای مرحم دردها... ای مولای من.یا صاحب زمان.   حسین  جان سلام من برتوباد در تک تک روزها که جهان هست ..ماه و خورشید هست ...آسمان هست ..اما من نیستم. خدایا مارو با عزیزانمون امتحان نکن یا رحیم و یا کریم    !!!! ۱۱۱۱  

نامزد دخترم راه دور بود باید اون و مادرش می دونستن که دخترم چه مدل لباسی میخواد بخره

سلام

اینجا بعضی خانمها ....شوهر که کردن ...دیگه انگار یک پسری رو از زیر بوته ای پیدا کردن تصاحب کردن

و اون پسر نه پدری نه مادری و نه خواهر برادر و قوم و خویشی نداشته و فقط کاربردشون در پول دادن و تامین پسر و عروس و ارث و میراث دوبرابر ....خواهد بوده و لاغیر.

خانواده ی پسر ...پول هم ندن ....دیگه کلا داخل آدم نخواهند بود .

خدا همچین عروسایی و همچین خانواده هایی  با این طرز فکر ...نصیب نکنه....

خدایا ای مهربان ترین مرا ببخش... اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم بحق زینب کبری سلام الله علیها...🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او  نسل علی دوست بخواه... .یا مهدیدلمان به تنگ آمده و اشکمان جاری...  مددی فرما... ای مرحم دردها... ای مولای من.یا صاحب زمان.   حسین  جان سلام من برتوباد در تک تک روزها که جهان هست ..ماه و خورشید هست ...آسمان هست ..اما من نیستم. خدایا مارو با عزیزانمون امتحان نکن یا رحیم و یا کریم    !!!! ۱۱۱۱