2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک عروسم تنها رفته لباس عروس خریده

| مشاهده متن کامل بحث + 1816 بازدید | 93 پست

تاپیک قبلی هم خانومه حق داشت، میگفت پسرم ناراحت شده چون نظر اونو نپرسیدن

بالاخره همسر هم حق انتخاب داره، خصوصا همسری که خودش دوست داره نظر بده

حالا یکی هست براش فرقی نداره، ولی گویا پسر این خانم ناراحت شده و به مادرش گفته حس میکنم نقش عابربانک دارم فقط

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️خیلی بده واقعا من که برای عید بهش احترتم‌گذاشتم سپردم به خودش که تازه یکی دوبار شنیدم ...

همون بهتر تو عقد شناختی و جدا شدی عزیزم ایشالله که بعد این خوشبخترین باشی من با شوهرم هشت سال دوست بودم اصلا بچه ننه نیست ولی متاسفانه مادرشوهرم به شدت دخالتگر بارها شوهرم پیش خودم بهش تذکر داده ولی عین خیالش نیست می‌خنده 😑

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمیدونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم ❤️۱۴۰۴٫۰۸٫۰۸ رفتیم دکتر مامانی خدارو شکر خودم شرایطم خوب شده بود توهم خواب بودی پشت کرده بودی وزنتم شده ۱۰۸۴ گرم 🥰۱۴۰۴٫۰۸٫۱۵ وسایل سیسمونیتو خریدیم پسر قشنگم واسه تک تکشون کلی قربون صدقت رفتیم و تصورت کردیم 😍۱۴۰۴٫۰۸٫۲۲ رفتیم دکتر وزنت شده ۱۲۵۸ گرم پسر قشنگم دکتر غش کرد از خنده یه شکل عجیبی تو شکمم دراز کشیدی بابا میگه عین من بد خوابه 🤣۱۴۰۴٫۰۹٫۰۶ رفتیم دکتر مامان تپش قلبت خیلی پایین بود حسابی منو بابارو ترسوندی پسر قشنگم تا یه آبمیوه خوردم و خدارو شکر سرحال شدی😍۱۴۰۴٫۰۹٫۱۴ چند روزی از کمر درد فلج شدم و به سختی پامیشم پسرم ولی همه اینا میگذره امروز بابا سرش گذاشت رو شکمم یواش یواش باهات حرف میزد شروع کردی تکون خوردن مامانی بابا خیلی برامون زحمت میکشه دعا کن همیشه سلامت باشه و سایش بالاسرمون باشه ❤️

آره والا منم خرید لوازم آرایشم همش به سلیقه مادرش شد چون آرایشگره

نه من برای خرید لوازم ارایش چون قبلش اول ما همسرمو بردین طبق لیست همرو براش خریدیم اونم موقعی که‌منو بردن لیست رو باز کرد و گفت همه رو بیارید مادرشوهرمم فشارش افتاد گفت اینا چیه😐😂😂😂😂😂البته وسایل برقی برلم خیچی نخریدن فقط نامزدم یواشکی یه اتو مو جنس خوب کادو خرید

سر لباس عقد دخترم با اینکه مادر شوهرش راه دور بود من زنگ زدم و مدل لباس رو گفتم چون پولشو اونها میدادن باید در جریان باشن

ای کاش عروسها موقع خرید مادر شوهرها رو در جریان بزارن و ای کاش مادر شوهرها موقه خرید دخالت مستقیم نکنن

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
اصلا بابات هم نباید خرج میکرد عجیبه خرج عروسی رو پدر دختر بده؟ خرج عروسی با پسر و خونواده پسره

متاسفانه فامبلای بابام وضعشون خوبه خرج عروسی دختر هم خودشون میدن میگن کسر شان برامون 

بعد مهمون های عروس تنها بالای ۴۰۰ برای همین میگن خودمون میدیم که رئیس بازی هم در نیارن برامون

منم عصبی شدم انگار مادرشوهر میخواد لباس عروس بپوشه که نظر بده بی مغزن یه عده

بعد جالبه خودش میگفت خواهرشوهرم نراشت چبزی که میخوام رو چون گرون بود بگیرم منم قهر کردم گذاشتم رفتم 

تاپیک قبلی هم خانومه حق داشت، میگفت پسرم ناراحت شده چون نظر اونو نپرسیدنبالاخره همسر هم حق انتخاب دا ...

من کلا همه چیییی به نظر نامزدم بود 

حتی دو روز به عقد سر اینکه من تاج انتخدب کردم برای جشنم که روی موهدم بزارم قهر کرد گفت مبخوام خودمو بکشم و نزاشت تاج بزارم با ابنکه فرق تاج و ساج مو رو بلد نبود حتی

منم به خاطر این رفتار بچگانش میخواستم بهم بزنم خانواده ها با اجبار نزاشتن

سر لباس عقد دخترم با اینکه مادر شوهرش راه دور بود من زنگ زدم و مدل لباس رو گفتم چون پولشو اونها میدا ...

منم مثل شما مادر هستم دختر هم دارم ، من به جای زنگ زدن به مادرشوهر دخترم ، به دخترم میگم هرررررلباسی دوست داری انتخاب کن و بپوش و اجازه نده یه ادم دیگه درمورد پوشش تو نظر بده 

همون بهتر تو عقد شناختی و جدا شدی عزیزم ایشالله که بعد این خوشبخترین باشی من با شوهرم هشت سال دوست ب ...

باز خداروشکر کن شوهرت متوجه هست 

من جارین و حتی مادر جاریم هم دخالت میکردن

مثلا مادر جاریم گفت باید تا هفت سال بچه نیارید نامزدم هم بعدا گفت باید تا هفت سال نیاریم😐😐😐😐

باز خداروشکر کن شوهرت متوجه هست من جارین و حتی مادر جاریم هم دخالت میکردنمثلا مادر جاریم گفت باید تا ...

😑😑چه سمی بود این 🤣

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمیدونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم ❤️۱۴۰۴٫۰۸٫۰۸ رفتیم دکتر مامانی خدارو شکر خودم شرایطم خوب شده بود توهم خواب بودی پشت کرده بودی وزنتم شده ۱۰۸۴ گرم 🥰۱۴۰۴٫۰۸٫۱۵ وسایل سیسمونیتو خریدیم پسر قشنگم واسه تک تکشون کلی قربون صدقت رفتیم و تصورت کردیم 😍۱۴۰۴٫۰۸٫۲۲ رفتیم دکتر وزنت شده ۱۲۵۸ گرم پسر قشنگم دکتر غش کرد از خنده یه شکل عجیبی تو شکمم دراز کشیدی بابا میگه عین من بد خوابه 🤣۱۴۰۴٫۰۹٫۰۶ رفتیم دکتر مامان تپش قلبت خیلی پایین بود حسابی منو بابارو ترسوندی پسر قشنگم تا یه آبمیوه خوردم و خدارو شکر سرحال شدی😍۱۴۰۴٫۰۹٫۱۴ چند روزی از کمر درد فلج شدم و به سختی پامیشم پسرم ولی همه اینا میگذره امروز بابا سرش گذاشت رو شکمم یواش یواش باهات حرف میزد شروع کردی تکون خوردن مامانی بابا خیلی برامون زحمت میکشه دعا کن همیشه سلامت باشه و سایش بالاسرمون باشه ❤️

سر لباس عقد دخترم با اینکه مادر شوهرش راه دور بود من زنگ زدم و مدل لباس رو گفتم چون پولشو اونها میدا ...

والا من عقدم همه چیو اونا انتخاب کردن 

تاریخ بچه دار شدنم رو مادر جاریم گفت 

مدل عروسی گرفتنمو جادیم انتخاب کرد انقدر دعوا کردیم که آیا من دوست دارم جور دیگه ولی نه نامردم نه مادرشوهرم گوش نمیدادن میگفتن نظر اون 

لباس تورمم که مادرشوهرم انتخاب کرد 

شما بگو من چه کار بدی داشتم؟انتظار زیاوی بوده که دوست داشتم ابنارو خودم راجبش تصمبم بگیرم؟