2777
2789
عنوان

چسبندگی در دختر بچه ها

4572 بازدید | 23 پست

کسی تجربه ای داره؟

دکترش  گفته چسبیده است.پماد داده ولی من نمیدونم کجا باید بزنم.

میترسم اشتباهی پرده اشو پاره کنم.

دخترم اونجا نذاشت خوب معاینه کنه دکتر

❤اَللهم صَلی علی مُحمد وآل مُحمد❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا دهانه واژن بسته است ولی نمیدونم طبیعیه یا دکتر همونو میگه که باید باز شه

برای دخترمنم بسته است..گفتن کرموبمال به همون منطقه ی بسته وآروم طوریکه بچه اذیت نشه بادوانگشت بکش... فقط چون کرم هورمونیه فقط وفقط روی قسمت بسته بمال با گوش پاک کن وگرنه پرمویی میاره

گرنگهدار من آن است که من میدانم/شیشه را دربغل سنگ نگه میدارم...خدایا توکل برخودت😚😚
برای دخترمنم بسته است..گفتن کرموبمال به همون منطقه ی بسته وآروم طوریکه بچه اذیت نشه بادوانگشت بکش... ...

قسمت بسته همون سوراخ واژن رو میگن؟؟؟

یا بالاتره؟

قسمت بسته همون سوراخ واژن رو میگن؟؟؟ یا بالاتره؟

خیلی عذرمیخوام اون قسمت کوچولویی که برای ادرارهست بازه وبقیش کاملا بسته است..جائیکه قراره بعدا پریودبشن

متوجه شدین؟

گرنگهدار من آن است که من میدانم/شیشه را دربغل سنگ نگه میدارم...خدایا توکل برخودت😚😚
دختر من دو روزه عفونت ادراری گرفته اعصابم خورد شده😟😟😟

معاینه کردین که چسبندگی نداشته باشه؟؟؟

چون عفونت ادراری هم بیشتر وقتا بخاطر چسبندگیه

۶ سالشه تازه فهمیدیم. دیگه نمیدونم از چند سالگی داشته

من از۱سال ونیمش فهمیدم وکرم زدم..یه مدت بازشد ولی دوباره بست😭😭خیلی ام بدبود کرم زدنش واصلا دوست نداشتم بازکردنشو..بچه گریه میکردو خودمم جیغ میزدم

دکترگفت اگه تا۶سالگی بسته باشه دیگه کرم افاقه نمیکنه وباید عمل بشه😔

خیلی عذرمیخوام اون قسمت کوچولویی که برای ادرارهست بازه وبقیش کاملا بسته است..جائیکه قراره بعدا پریود ...

مطمئنین؟؟؟

منم از دیروز دارم سعی میکنم اون قسمت رو باز کنم ولی الان رفته رو مخم که نکنه اون پرده بکارتشه که دارم پاره میکنم.