2777
2789
عنوان

کیابچشون شیرخشکی بودن یاخودشون بچگی شیرخشک خوردن الان درچ حالید

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 47 پست
بوووس ک اصلاااا سرهمین قضیه همه باهام قهر کردن ک نزاشتی گفتم هرکی دوسش داره بوسش نمیونه ک مریض نشع.. ...

همون دیگه همونجا گرفته    ایرادی نداره مراقبت کن انشالله زود خوب میشه

عادی نیست باید مراقبت کنی هر کسی بغلش نکنه بوس نکنه ، جای آلوده نبری ،جاش سرد و گرم نباشه معتدل باش ...

من سرم گیج میرفت شیر میدادم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اولن مریض شدن بچه چیز عجیبی نیست.من پسرم از ۸ماهگی شیرخشکی شد تا یک سالگی مریص نشد بعد یه ویروس گرفت ...

خداروووشکر خیلی خیالمو راحتوکردین انشالله ک حالتون همیشه خوب باشه ودلتون شادد

یاتونه ک چ شیرخشکی میدادن بهتون؟

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

نه بابا عذاب وجدان نداشته باش بی مورد واقعا خیلیارو می شناسم با شیرخشک بزرگ شدن و هیچ مشکلی ندارن

❤️❤️

بله همه چیز عالیبرا دخترم سینم زخم بدی،شد و نتونستم بدم به حدی که سر سینم کامل صاف صاف شدبلاک دادم د ...

چ عالی خداروشکرر

من سرم گیج میرفت شیر میدادم

نه من اینحوری نبودم ولی در کل یک ساعت شیر میدادم نیم ساعت بادگلو   بعدم بخوابون و جا عوض کن میشد شیر بعدی 

نصف شبم همین بود   والا شسر خشک پنج دیقه میخورن  بعد تموم  

همون دیگه همونجا گرفته ایرادی نداره مراقبت کن انشالله زود خوب میشه

طفلی اذیت شد این فصل وویروساش والودگی مهمونی دعوت کردن چ معنی داره نریمم دلخورن یسره

دیگ‌نمیرم جایی

همون دیگه همونجا گرفته ایرادی نداره مراقبت کن انشالله زود خوب میشه

ممنونم خداروشکر ک دوروزه خوب شد تقریبا ..

طفلی اذیت شد این فصل وویروساش والودگی مهمونی دعوت کردن چ معنی داره نریمم دلخورن یسرهدیگ‌نمیرم جایی

من پسرم هشت ماهشه نود درصد مهمونیارو نمیرم   اجازه ام نمیدم کسی بغلش کنه و حتی دست به دست و پاهاش بزنه

نه من اینحوری نبودم ولی در کل یک ساعت شیر میدادم نیم ساعت بادگلو بعدم بخوابون و جا عوض کن میشد شیر ...

دقییقا منم‌توانشو نداشتم واقعا..چون تنهام مادری ام ندارم ک بخام خودمو تلپ کنم خونش..تمام دوستااام مامانشون جمعشون میکنه هرروز اونجان .. شیرمیدادم سرصبح ناشتا  سرم گیج میرفت ی نهار نمیتونستم درست کنم ...شیرمم کم هر یه ربع شیرمیخاس دیگ ازوقتی شیرخشک خورد خوابش زیادشد اروم شد منم بدنم سرحال شد هم بهتر میرسم ب کارای خونه وخودم هم بچه رو براش بیشتر میتونم وقت بزارم

کاش بارون بیاد این ویروس ا از بین برن🥲

دقیییقا

من پسرم هشت ماهشه نود درصد مهمونیارو نمیرم اجازه ام نمیدم کسی بغلش کنه و حتی دست به دست و پاهاش بز ...

اووومن همینکه گفتم بوسش نکنن ناراحتن خانوادم ومادرشوهرم اینا چ برسه بگم بغلش نکنین.... جدی گفتی بغل نونینش؟اونام هیچی نمیگن

من پسرم هشت ماهشه نود درصد مهمونیارو نمیرم اجازه ام نمیدم کسی بغلش کنه و حتی دست به دست و پاهاش بز ...

ته دلم واقعا دوس دارم دستش نزنن بچمو جایی ام نرم