2777
2789
عنوان

کیابچشون شیرخشکی بودن یاخودشون بچگی شیرخشک خوردن الان درچ حالید

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 47 پست
اره بنظرم زیاد فرق نداره شیرخشک و شیر مادر نمیدونم شایدم تاثیر داره ولی من ک همیشه بچه بودم مریض بود ...

میدونی هر شیرمادری ام خوب نیس..اگ طرف خوب بخوره چرا بنظرم خوب باشه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سه تا بچه هام شیر خشک بودن

بازم بچه بیارم خشک میدم دخترم ماشالله عالی

پسرام دوقلوبودن خوب بودن به لطف خدا

هرکی گفته ببخشید زر زده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

اصلا ربطی به شیر خشکی بودن و شیر مادر نداره 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
من رفتم دکتر بخاطر بدن داغونم مامانم خیلی عذاب وجدان این موضوع رو دارهگفت آقای دکتر ممکنه از این باش ...

الان هرروز ابلیمو عسل بخور وشیربادوم ومولتی ویتامین..

دودرصد س زیاد نیس  

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

ینی عادیه نوزاد ویروس بگیره؟چرامیگی کاش ازاول داده بودی چ شیرخشکی بهش میدی

عادی نیست باید مراقبت کنی هر کسی بغلش نکنه بوس نکنه ، جای آلوده نبری  ،جاش سرد و گرم نباشه معتدل باشه...   ولی در کنار همه اینا ممکنه مریض بشه آدم دیگه 

من آپتامیل پپتی میدم چون آلرژی داره 

ولی شیر خشک هم کامل هم مقداری که بچه میخوره مشخص

من هیچی نمیخوردم چون هم دل درد داشت هم بالا میاورد هم آلرژی داشت 

یک ساعت شیر میدادم خودم استراحتم کم بود  

اولن مریض شدن بچه چیز عجیبی نیست.من پسرم از ۸ماهگی شیرخشکی شد تا یک سالگی مریص نشد بعد یه ویروس گرفت بدنش دونه میزد بردمش دکتر به دکتره گفتم این تا حالا مریض نشده حتی سرما نخورده تعجب می کرد.دوما من خودم شیرخشکی بودم ۴تا بچه ایم اولی شیرمادرم بهش می داده همیشه مریضه سه تای بعدی شیرخشکی  شدن چون مادرم شیرش کم بوده هرسه تا صحیح و سالم.ما همه مون بالای ۴۰ سالمونه

نان میخورد.عزیزم کلا تو هوا هست الان ویروس.همه درگیرن

نان پسرم اوایل مزخورد ولی یسره درگیر گولیک و یبوستش بودم دکترشم میگفت خوب وزن گرفته همینو بده  تاعوض کردم اپتامیل دادم اصلا دیگ کولیک نداره طفلی 

الان هرروز ابلیمو عسل بخور وشیربادوم ومولتی ویتامین..دودرصد س زیاد نیس

نه بابا 

عذاب وجدان نداشته باش بی مورد واقعا 

خیلیارو می شناسم با شیرخشک بزرگ شدن و هیچ مشکلی ندارن

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

سه تا بچه هام شیر خشک بودنبازم بچه بیارم خشک میدم دخترم ماشالله عالیپسرام دوقلوبودن خوب بودن به لطف ...

خداروشکرر چخوب چیشد ک شیرخودتوندادی سیستم اینمنی وقد ووزنشون خوبه هوششون  ؟

چ شیرخشکی میدادی عزیزم

اصلا ربطی به شیر خشکی بودن و شیر مادر نداره

ب چی ربط داره

عادی نیست باید مراقبت کنی هر کسی بغلش نکنه بوس نکنه ، جای آلوده نبری ،جاش سرد و گرم نباشه معتدل باش ...

بوووس ک اصلاااا سرهمین قضیه همه باهام قهر کردن ک نزاشتی گفتم هرکی دوسش داره بوسش نمیونه ک مریض نشع...

مادرشوهرم دعوتمون کرد خونشون دورهمی از فردای همون روز این بچه مریض شد یهو تب کرد ۳۸ و۴ بود سریع رفتیم دکتر..فرداش زنگ زدم ب مادرشوهرم دیدم صداش گرفته گفت تبم کردم ..

خداروشکرر چخوب چیشد ک شیرخودتوندادی سیستم اینمنی وقد ووزنشون خوبه هوششون ؟چ شیرخشکی میدادی عزیزم

بله همه چیز عالی

برا دخترم سینم زخم بدی،شد و نتونستم بدم به حدی که سر سینم کامل صاف صاف شد

بلاک دادم دخترم هزار مرتبه شکر عالی حالا کلاس چهارم

دوقلوها رو هم تا 6 ماه ترکیبی بود می دوشیدم چون سینم نوک نداشت و بعدش دیگه اپتامیل دادم به لطف خدا عالی بودن 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
عادی نیست باید مراقبت کنی هر کسی بغلش نکنه بوس نکنه ، جای آلوده نبری ،جاش سرد و گرم نباشه معتدل باش ...

ولی ما مریض نشدیم خداروشکر فقط یکم بیحال بودم

منم استراحتم کم خوردوخوراکمم کم ..دوران شیردهی باید یکی بدشه فقط بپزه بشوره ک بشه شیر داد وگرنه نمسشه