2777
2789

من خودم اطلاعاتی ندارم ولی تاپیکای سال های قبل رو نگاه میکردم اون روز...بعضیا ک اطرافیانشون کاشته بودن ناراضی بودن..میگفتن غیرطبیعی شده و چون از موی سر کاشت میزنن رشدش خیلییی سریعه و این چیزا...

منم خیلی دوس دارم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاشت ابرو خیلی ریسک داره اون روز یه کارسناس تو تی وی حرف میزد و میگفت انجام ندین بهتره چون کار خیلی تخصصیه. اگه خواب ابرو رو نتونه درست دربیاره باید دوباره کنده بشه و شش ماه بعد دوباره کاشته بشه و جای زخم ها هم به حالت سوراخ روی پوست میمونه.   تتو هاشور کن خیلی بهتره

...

سلام 

من پارسال کاشتم‌.البته ساکن بندرم

امسالم ترمیم رفتم که رایگان بود.کاشت 

حدود۳تومن شد

ببین هیچچچچوقت مثل ابروی طبیعی نمیشه.رشدش خیلللی زیاده .خیلللی مراقبت میخواد

درکل بدنیست 

من به دستان خدا خیره شدم،،معجزه کرد دستان معجزه گر خدای مهربانیها ،سایه سار زندگیت
من خودم اطلاعاتی ندارم ولی تاپیکای سال های قبل رو نگاه میکردم اون روز...بعضیا ک اطرافیانشون کاشته بو ...

منم خیلی شنیدم اینکه خواب ابرو درست نباشهو ضخیم باشه و...