2777
2789
عنوان

همسر سرد مزاج که خودشو درمان نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 50 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

💔💔💔بعدش چی میخواد بشه این

شوهر من توی عقد سرد بود الان بعد نه سال زندگی و بچه سه ماهی یبار شاید رابطه داشته باشیم  گردن هم نمیگیره که عیب ازاونه 

به بعضیاباید گفت:عزیزم حسودی نکن.   ی چیزایی هم توداری که من ندارم! مثلا....................................عقده!
اگه تو اینطور بودی بیچاره ات میکردپس تو هم کوتاه نیا

فشارش بالا بود ب زور دیروز بردمش دکتر فکر کردم برای فشارش باشه اما ببخشید اینو میگم خیلی یواشکی ازش عکس گرفتم برای دکتر فرستادم گف ن ع و ظ کامل نیست باید درمان شه اما هیچ اقدامی نمیکنه ب من میگه برو روانشناس رو من عیب میذاری

من تنها نیستم؛ خدا با منه...!🌱♥️

اسی ببخشید میپرسم..............آیا مجبوری با همچین آدمی ادامه بدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

شوهر من توی عقد سرد بود الان بعد نه سال زندگی و بچه سه ماهی یبار شاید رابطه داشته باشیم گردن هم نمی ...

من خیلی اعتماد ب نفسم اومده پایین درصورتی ک همه میگن خیلی هیکلت خوبه قشنگی و اینا حس میکنم دارن مسخرم میکنن💔💔💔

اسی ببخشید میپرسم..............آیا مجبوری با همچین آدمی ادامه بدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

همو دوسداریم ۶ سال دوست بودیم بهم دست نمیزد فک میکردم پسر پاکیه...

همو دوسداریم ۶ سال دوست بودیم بهم دست نمیزد فک میکردم پسر پاکیه...

آهان پس هیچی

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

من خیلی اعتماد ب نفسم اومده پایین درصورتی ک همه میگن خیلی هیکلت خوبه قشنگی و اینا حس میکنم دارن مسخر ...

منم از شوهرم سرترم ولی بشدت اعتماد به نفسم اومده پایین

به بعضیاباید گفت:عزیزم حسودی نکن.   ی چیزایی هم توداری که من ندارم! مثلا....................................عقده!
فشارش بالا بود ب زور دیروز بردمش دکتر فکر کردم برای فشارش باشه اما ببخشید اینو میگم خیلی یواشکی ازش ...

ببین   هیچ وقت    این مورد  در طی مرور زمان  درست  نمیشه

تازه  بره  دکتر     شاییید   حل بشه

من چند تا  اینطوری  اطرافم دیدم

دو تاشون   تو  عقد  حدا شدن   و اتفاقا  قاضی حق به اونها داد

اصلا  یکی  از موارد  عقد نامه  هست

اون  خودش   از مشکل  خبر داره    برای  همین نمیاد دکتر و می‌اندازه گردن تو

اصلا  کوتاه  نیا