2777
2789
عنوان

همسر سرد مزاج که خودشو درمان نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 50 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دلیلیش چیه بهانه چی میارع بعضی مردا از رابطه تو عقد یکم استرس میگیرن

نه مشکلی با رابطه توی عقد نداره اما اصلا دوسنداره انگار اینکارو

من تنها نیستم؛ خدا با منه...!🌱♥️

حقیقتش من اگه جای شما بودم سریع جدا میشدم چون اصلا حوصله جر و بحث با هیچکس رو ندارم...

کسی که حتی پزشک بهش میگه باید درمان بشه ولی این آدم مقاومت بیخود نشون میده واقعا به درد زندگی نمیخوره چون در زندگی هم و در مسائل دیگه هم با شما به راحتی مقاومت میکنه حتی اگه حق با شما باشه...

وای خیلی سخته مخصوصا وقتی گردن نمیگیرن، مشابه این تاپیک و این موضوع رو زیاد تو نی نی سایت دیدم،جدی بشین باهاش حرف بزن راضی‌ ‌ کن تا عقدی خودشو درمان کنه، زندگی با آدم سرد مزاج چه زن‌ چه مرد سخته

تازه مردا برا اینکه غرور شون حفظ بشه شروع میکنن عیب گذاشتن رو زن که اره تقصیر توعه عیب از توعه در صورتیکه خودشونم میدونن مشکل از کجاست 

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

چرا داره ولی این همه مرد فشار زندگی روشونه انقدر سردن؟

همسر شما دیگه از سردی گذشتن والا یخ هستن خیلی عذر میخوام این میپرسم تایم رابطه تون چقدر اگه خیلی کوتاه و سریع ارصا میشن مشکل اساسی دارن و بعدا بدتر هم خواهند شد این مساله کوچیکی نیست که ساده از کنارش رد بشین بدون خجالت باهاشون صحبت کنین و بگین دارین اذیت میشین