2777
2789
عنوان

امروز تولد محمد رضا شجاعی

162 بازدید | 17 پست

دبیر فیزیک 

همون دبیری که می‌گفت اگه از ۵ ساعت بیشتر بخابی میبینیی نووررر عه اینجا کجاس پیام نوره

از امروز ۱۴۰۴ /۹/۲ تا اخرین روز کنکور تاپیک درس خوندن میزنم که بشم دکتر تون خوشگلا مت اینجا توی بحثی شرکت نمیکنم و صرفا تاپیک هام همین مورده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکار کنم ؟ تبریک بگم؟ یا بندری برقصم؟ 

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

🤣🤣🤣

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

چیکار کنم ؟ تبریک بگم؟ یا بندری برقصم؟ 

بندری برقص

از امروز ۱۴۰۴ /۹/۲ تا اخرین روز کنکور تاپیک درس خوندن میزنم که بشم دکتر تون خوشگلا مت اینجا توی بحثی شرکت نمیکنم و صرفا تاپیک هام همین مورده 

ی جلسه  رفتم سرکار یه سری سوال بود میگفت هرکسی بلد نباشه از الان حل کنه باید بره پیام نور

بندری رو ک نمیرقصن  بندری میرن  بندری برووووووو💃💃💃🤣🤣🤣🤣

حلهههههههه