2777
2789
عنوان

چطوری خلاصه نویسی کنم

119 بازدید | 15 پست

رشتم روانشناسیه استادمون گفته باید کتاب هیلگارد رو گروهی خلاصه نویسی کنیم ، ۴ صفحه رو باید خلاصه نویسی کنم ، برای فردا باید تحویل بدم ولی مطالبش خیلی سنگینه نمیدونم چی بنویسم بلد نیستم خلاصه کنم ، چی کار کنم ؟ 

یه هوش مصنوعی نمی‌شناسید که خلاصه نویسی کنه ؟ 

سلام از اونجایی که رشتتون روانشناسی هست میخوام نظر شما رو هم درمورد دوراهیم بدونم

من دهم تجربیم و تازه فهمیدم هدفم روانشناسی هست و به فکر تغییر رشته به انسانی افتادم به نظرتون برم انسانی یا بمونم همین تجربی؟

کتابش چند صفحس؟ بشینید بخونید چون هوش مصنوعی میگه من نمیتونم دقیقا متنش و خلاصه کنم چون حق کپی رایت دازه و این حرفا 

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام از اونجایی که رشتتون روانشناسی هست میخوام نظر شما رو هم درمورد دوراهیم بدونممن دهم تجربیم و تاز ...

از طریق رشته ی تجربی هم میتونید تو دانشگاه روانشناسی بخونید ، اگه به تجربی علاقه دارین همین رشته رو ادامه بدین دانشگاه روانشناسی بخونید 

کتابش چند صفحس؟ بشینید بخونید چون هوش مصنوعی میگه من نمیتونم دقیقا متنش و خلاصه کنم چون حق کپی رایت ...

استاد گفته باید خلاصه نویسی کنیم و بهش تحویل بدیم متاسفانه انقدر مطالبش سنگینه من اصلا نمیدونم چطوری خلاصش کنم 

از طریق رشته ی تجربی هم میتونید تو دانشگاه روانشناسی بخونید ، اگه به تجربی علاقه دارین همین رشته رو ...

اگه بدون کنکورش لغو شد بهتر نیست از کنکور انسانی اقدام کنم؟ اصلا با کنکور تجربی سازگار نیستم

اگه بدون کنکورش لغو شد بهتر نیست از کنکور انسانی اقدام کنم؟ اصلا با کنکور تجربی سازگار نیستم

باید اینم در نظر بگیرید که قبول شدن تو رشته ی روانشناسی اونم تو دانشگاه های تاپ کشور رتبه ی خیلی خوبی میخواد چون یکی از رشته های پرطرفدار انسانیه به نظرم با یه مشاور مشورت کنی بهتره 

باید اینم در نظر بگیرید که قبول شدن تو رشته ی روانشناسی اونم تو دانشگاه های تاپ کشور رتبه ی خیلی خوب ...

میدونه ذاتا تو فکرش نیستم فقط وقتی به فکر کنکورش میوفتم که لغو بشه و فکر کنم کنکور انسانی راحت تر باشه درسته؟

میدونه ذاتا تو فکرش نیستم فقط وقتی به فکر کنکورش میوفتم که لغو بشه و فکر کنم کنکور انسانی راحت تر با ...

نه اتفاقا قبول شدن تو رشته ی روانشناسی از طریق کنکور انسانی سخت تره چون تو گروه انسانی روانشناسی رشته ای هست که خیلی طرفدار داره و اگه میخواید یه دانشگاه خوب قبول بشد باید رتبه ی خیلی خوبی داشته باشید ولی از طریق تجربی با رتبه های پایین تر هم میشه رفت روانشناسی 

نه اتفاقا قبول شدن تو رشته ی روانشناسی از طریق کنکور انسانی سخت تره چون تو گروه انسانی روانشناسی رشت ...

ولی درسای انسانی به نسبت راحت تر از تجربی هست البته چون من از محاسبات و فرمول های شیمی و فیزیک و ریاضی خوشم نمیاد اینطوری فکر میکنم