2777
2789
عنوان

شوهرم قهر کرده رفته تو اتاق😑

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 53 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من اصلا پا پیش نمیذارم اینم همون حدود ۱۵ روز شده تو بیشترین حالت...دیگه فشار جنسی بهش میاد، میاد سمت ...

ن دیگ حالا شوهرمنم جلو نمیاد ولی دیگه خسته ک شد منم نرم ترمیشم میگم تمومش کنیم بیچاره سخت گذشته تموم میکنه ..بخاط نیاز اینجوری نیومده .‌ولی بازم چاره اش بیخیالیه .کارخودت بکو وخودتو خیلی شادنشدن بده انگار بدون اون شادی بهترین راهکاره

حالا کم نکنی چی میشه واااای از این مردها

خونه گرم میشه من فکر کردم کم کردم درصورتی که تا اخر زیاد کرده بودم چیز خاصی نبود کم کرد تموم شد ولی کلی غر زد سر همون

خونه گرم میشه من فکر کردم کم کردم درصورتی که تا اخر زیاد کرده بودم چیز خاصی نبود کم کرد تموم شد ولی ...

اها مال ما درجه ی آب گرم و پکیج جداست واسه همون متوجه نشدم چرا غر میزنه 

حالا خونه گرم بشه زمین به اسمون میره 

عجباااا 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

منم وقتی با همسرم دعوا میکنیم، حتی در حد یک بحث خیلی کوتاه مثل بچه ها ی رفتارهایی داره که بقران میترسم چیزی بهش بگم 

مثلا اخر هفته از سفر بر میگشتیم رفتیم ی مجتمع رفاهی، اول رفتیم شام بخوریم گفت اوکی، خواستیم غذا بگیریم گفتم من خیلی گرسنه م نیست ی دونه بگیر با هم بخوریم، گفت منم گرسنه م نیست، گفتم خب بریم ی نوشیدنی بگیریم با هله هوله، گفت اوکی رفتیم سوپری هرچی بهش میگم ی چیزی انتخاب کن هی میگه من نمیخوام من اینو میخوام اونو میخوام، گفتم باشه من نوشیدنی میگیرم تو برو اونطرف ی چیپس بردار، چند دقیقه طول کشید نیومد، رفتم دنبالش میبینم جلو قفسه وایساده رش توو گوشیه میگم چیکار میکنی، میگه من چیزی نمی‌توان اصلا ولش کن 

منم عصبی شدم هرچی برداشتم رو گذاشتم سرجاش اومدم بیرون، ینی برای خرید ی نوشیدنی و ی چیپس دهن منو صاف کرد 

اومدیم خونه، آقا با من قهره چند روزه 🤣🤣🤣🤣 

خاک توو سرت توو نتونستی ی چیپس برا زنت بگیری، خودت قهر کردی؟!