وایییی یادم اومد.فامیل دور ما تعریف کرد. همسرش همش سر شام قهر کرده.بعد نصف شب بیدار میشده میره غذا گرم میکرده.گفت یه شب شام آبگوشت داشتن طبق معمول آقاهه بهانه میاره و سر سفره نمیاد.اینا هم شام میخورن.یه کاسه آبگوشت اضافه میاد.زنه از لجش میریزه توالت.آقاهه نصف شب طبق معمول میره غذا گرم کنن.هیچی نیست.گرسنه میخوابه.شب بعد اولین نفر میاد میشینه سر سفره.
وایییی یادم اومد.فامیل دور ما تعریف کرد. همسرش همش سر شام قهر کرده.بعد نصف شب بیدار میشده میره غذا گ ...
این دفعه اولش نیست نه که خونه ننش ماهی یه بار غذا خورده رودل میکنه هرروز غذا بخوره، فکر کن یه بار سرما خورده بود من چلوگوشت پخته بودم گفت نه این برام خوب نیست نمیخورم نصفه شب پاشده بود نون خامه ای میخورد، یا یه مدت میگفت رژیمم شام نمیخورد بعد نصفه شب کره و پنیر و عسل اینا میخورد
این دفعه اولش نیست نه که خونه ننش ماهی یه بار غذا خورده رودل میکنه هرروز غذا بخوره، فکر کن یه بار سر ...
ببین عزیزم.تو وظیفه خودت انجام بده و غذا درست کن.برا من پیرم کرد.سی سال زندگی مشترک.اوایل غذا سر سفره میزاشتم.میگفت نمیخورم.نیمرو درست کن.واییی این کارش بود.فقط یه بار که اشتباه هم کردم.خورشت مرغ و برنج درست کرده بودم.بازم گفت تخم مرغ.منم از حرصم یه نرم کننده لباس ریختن داخل خورشت.خودمم شام نخوردم.ولی الان برام مهم نیست.
[QUOTE=402230325]کاریش ندارم بی محلش میکنم اون که براش مهم نیست[/QUOTEقک میکنی مهم نیست خودش خسته می ...
نه من میشناسمش، عادتشو میدونم همیشه حتی اگه صد مقصر باشه خودش میکشه کنار اون بدتر بی محل میکنه و اصلا پا پیش نمیذاره برای آشتی از اول تو اتاقه تا آخر سرش تو گوشی
تاچندروز ادامه دادی؟؟من ی سری تا ۱۵روز ادامه دادم ازبعدش بهترشد
من اصلا پا پیش نمیذارم اینم همون حدود ۱۵ روز شده تو بیشترین حالت...دیگه فشار جنسی بهش میاد، میاد سمتم و جالبه بگم که بدون کوچیکترین عذرخواهی کارشو میکنه، چند بار خواستم نذارم بدتر سگ میشه و دعوا راه میندازه، حالم از خودم و این زندگی بهم میخوره دارم خفه میشم از بغض