2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روی پاهام میخوابه..الان نزدیکه ۳سالش تموم بشه ولی تانذارم روپا نمیخوابه..فلج شدم😣

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
روی پاهام میخوابه..الان نزدیکه ۳سالش تموم بشه ولی تانذارم روپا نمیخوابه..فلج شدم😣

پسر منم روپایی بود ولی به زووور عادتش دادم 

البته هنوز گاهی روپا میزارم ولی خیلی کم

الان میخوابونمش بعد با دستم آروم آروم میزنم رو باس ن و پشت کمرش اینجوری احساس آرامش میکنه 

امتحان کن ایشالله جواب بده

«بردگی»یعنی‌اینکه:یک‌ شخص دیگر‌ تصمیم بگیرد،تو چقدر و‌ چه اندازه آزاد باشی...برتراند راسل

منم بچم تا حالا نصف شیرخشک نصف شیرخودمو میخوره ولی دیگه 6 ماهش بشه دو هفته دیگه میخوام شیرخشک بدم کامل ولی مشکل منم خوابش اینقدر بدخواب و بد ادا هست تو خوابیدن شیر خودمم فقط موقع خواب خورده و با اون خوابش میبره

پسر منم روپایی بود ولی به زووور عادتش دادم  البته هنوز گاهی روپا میزارم ولی خیلی کم الان میخو ...

ایشالاه..والا چندشب امتحان کردم تا ۳صبح نخوابید..منم صبح باید برم اداره..مجبورشدم باز بذارمش رو پا

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم