2777
2789
عنوان

همسرم شکاک و بددله یا من اشتباه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 82 پست
😂من غلبه سودا دارم بس که استرس میکشم از دست کاراش

عزیزممم🥲😂

درکت میکنم سخته من مجردم ولی خانوادم مثل همسر شما هستن ادم عزت نفسش نابود میشه

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

بچهام باباشونو خیلی دوست دارن راجب مدرسه و اینکه طول روز چیکار کردن حرف میزنن از دهن دخترم پرید تازه ...

همسر شما اخلاق نداره

آدم شکاک

جاهای دیگه ش هم معمولا مشکل داره

فعلا کوتاه بیا

سرفرصت باهاش حرف بزن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچهام باباشونو خیلی دوست دارن راجب مدرسه و اینکه طول روز چیکار کردن حرف میزنن از دهن دخترم پرید  ...

شوهرت ببر مشاوره اگر واقعا میدونی شکاشه از اول اینجور بوده یا تازگیا اینجور شده؟

تازه بهم میگه هاااا میخوای گواهینانه بگیری بری دور دور هی تیکه میپرونهخدایی نکرده اومدیمو یکی مزاحمم ...

خوب همینا رو به خودش بگو 

بگو تو اگه کسی هم مزاحمم شد باید حامیم باشی نه اینکه الکی بهم تهمت بزنی بگو تو پدر بچه هامی و یه موی تورو با صدتا از مردای خیابون عوض نمیکنم ازش تعریف کن تا بفهمع واست مهمه

بخاطر بچهام چن روزه سکوت میکنم اما وقتی میشینم فکر میکنم میبینم خیلی بهم ظلم شده تو این چند سال حق م ...

منم بچم چند روز پیش ب باباش گفت بابا رفتیم بیرون یه مرد افتاده دنبال مامانم 

اصلا شوهرم داشت سکته میکرد 

دوساعت براش توضیح دادم 

اتفاقا بهش گفتم همه مادرا با ماشین بچهاشونو میارن این منم که تو این هوای سرد این همه راهو باید برم و ...

چون لابد مظلوم این حرف رو زدی

حالا هم نمیگم بری دعوا کنی باهاش ولی این حرف رو میتونی خیلی قشنگ پتک کنی و هر بار بزنی تو سرش

مردی که بددل و شکاک هست دیگه خودش باید یه سری رفاه هم فراهم کنه برای زنش 

وگرنه دهنش رو ببنده

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

اینم یه تاکتیکه.بعضی مردا نباید خیالشون از بابت زنشون راحت باشه باید هر لحظه خیال کنن یکی میخواد زنش ...

چی بگم والا هعییی 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

اینم یه تاکتیکه.بعضی مردا نباید خیالشون از بابت زنشون راحت باشه باید هر لحظه خیال کنن یکی میخواد زنش ...

چند بار مچشو گرفتم شیطنت داره 

اگه بدونی چقدر خاکی و ساده بودم خواهر 

چن ساله خودبخود دیدم چقدر عوض شدم من چقدر بیخیال چقدر اعتماد نفسم رفته بود بالا جوری که شوهر خودمو نمیدیدم و چسبیده بودم به کتاب خوندن و رقص و پیاده روی 

یدفه دیدم خییییلی بهم محبت میکنه هروز چن بار  زنگم میزنه

من مثل کنه چسبیده بودم بهش چقدر محبت میکردم چقدر براش وقت میزاشتم 

وقتی فهمید دلزده شدمو فقط برا خودم وقت میزارم درست شده  

😂😂فقط آب جوش

😂😂تو این ۸ سال فقط یبار رنگ کردم موهامو اونم برا عروسیم اخر شبی اب جوش گذاشته برو بااین موهاتو بشور رنگش بره 

فکر کن شب عروسی عروس موهاشو بااب جوش بشوره همون شب احساس خطر کردم