2777
2789
عنوان

همسرم شکاک و بددله یا من اشتباه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 82 پست

تازه بهم میگه هاااا میخوای گواهینانه بگیری بری دور دور 

هی تیکه میپرونه

خدایی نکرده اومدیمو یکی مزاحمم شد اونوقت چی ؟؟ نباید جرعت کنم به شوهرم بگم ؟یه زن مشکلشو به کی بگه اخه 

نمیشه که سر یچیز بی ارزش اوقات منو بچهامو تلخ کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی بچها اینم بگم من شیدینگ کردم وقتی خونه بابام بودم همسرم خبر نداره هرسری فکر میکنه رژ میزنم میرم بیرون در حالیکه کالباسیه انگار رنگ لب خودمه 

از حموم میام بیرون میگه هااااااا براچی رژ زدی من خندم میگیره 

فکر کنید یبار رنگ کرده بودم موهامو رفته بود اب جوش گذاشته بود بیا بااین بشور موهاتو رنگش بره 

خستم کرده 

تو اون یکی تاپیک خانومه داشت میگفت چیکار کنم شوهرمو اینجوری حساس کنم 🥲😂

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

اول رو بچه هات کار کن که حرف نبره بیاره

بچهام باباشونو خیلی دوست دارن راجب مدرسه و اینکه طول روز چیکار کردن حرف میزنن از دهن دخترم پرید 

تازه باباشون بهشون میگه مامانتون بهتون گف چیزی بهم نگین !!!!

اصن ی وضعی

بهم گف اگه تورو به پدرت تحویل ندادم اسممو عوض میکنم هنگ کرده بودم مگه من چیکار کردم حتما باید بااقاه ...

همون جا باید بهش میگفتی وقتی نمیذاری گواهینامه بگیرم، تو هر هوایی باید بدون ماشین برم بچه رو بیارم و ببرم، مشخصه که بقیه دلشون بسوزه 

در اصل تو باید اونموقع طلبکارش می شدی حسابی

به قول معروف، بهترین دفاع حمله هست 😉

در ضمن دخترت چند سالشه ؟ یه گوشمالی حسابی لازم داره تا اینطوری خبرچینی نکنه بدو بدو کف دست باباش بذاره هر حرف چرتی رو ...‌

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بله بددل و حسوده

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/

همون جا باید بهش میگفتی وقتی نمیذاری گواهینامه بگیرم، تو هر هوایی باید بدون ماشین برم بچه رو بیارم و ...

اتفاقا بهش گفتم همه مادرا با ماشین بچهاشونو میارن این منم که تو این هوای سرد این همه راهو باید برم و بیام چیزی نگف جز پوزخند

تو اون یکی تاپیک خانومه داشت میگفت چیکار کنم شوهرمو اینجوری حساس کنم 🥲😂

اینم یه تاکتیکه.

بعضی مردا نباید خیالشون از بابت زنشون راحت باشه باید هر لحظه خیال کنن یکی میخواد زنشونو ازشون بگیره وگرنه اگه خیالشون راحت باشه فوری میرن سراغ خیانت