2777
2789

بچها همسرم جدیدا خیلی ناراحتم میکنه 

چن روز میش رفتم دخترمو از مدرسه بیارم که پدر همکلاس دخترم بهم تعارف کرد گفت خانم برسونمتون منم تشکر کردم راه خودمو گرفتم اومدم خونه تا رسیدیم خونه دخترم همچیو گذاشت کف دست باباش 

عصبی شد که تو چرا ارایش میکنی چرا باید یکی اینجوری بهت بگه ، در حالیکه من ارایش نکرده بودم.

طرف چه نیتش بد بوده چ خوب مگه مقصر منم 

ادم بیمار زیاده مگه ی تنه میتونیم همشونو ادب کنیم 

گیریم مزاحمه چرا باید حرصشو سر من خالی کنه 

میشه لطفا راهنماییم کنید 

الان میگه دیگه ارایش بی ارایش 

بیرون نمیری 

حق نداری گواهینامه بگیری 

واقعا خستم دیگه نمیکشم

بله شکاک و بد دله

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بخاطر بچهام چن روزه سکوت میکنم اما وقتی میشینم فکر میکنم میبینم خیلی بهم ظلم شده تو این چند سال 

حق من استرس و ناراحتی نیس 

من بیشتر از خودم میترسم چون دیگه نمیکشم 

من حتی جوابشم ندادم هرچی دلش خواست گفت بیشتر از این ناراحتم که بهم شک کرده باورم نمیشه بهم اعتماد ند ...

ممکنه از بد دلی باشه

حقم داری ناراحت بشی

منتها ما زنها مدارا نکنیم ماجرا بیخ دار میشه.

مگه بار اوله؟

ولی بنظر من دوست داره

چ دوست داشتنی خواهر 

۸ ساله محدودم کرده اختیاری از خودم ندارم 

هرچی اون بگه باید بگم چشم 

میتونست محترمانه نظرشو بگه حرفاشو بزنه نه که حلوی بچها سرم داد بزنه بهم  توهین کنه 

هر چن ساعت به بچها میگه اقاهه به مامانتون چی گفت ماشینش چه مدلی بود

از من هیچی نپرسید فقط از بچها پرسید .خییییلی بهم برخورد 

ممکنه از بد دلی باشهحقم داری ناراحت بشیمنتها ما زنها مدارا نکنیم ماجرا بیخ دار میشه.مگه بار اوله؟

تا حالا پیش نیومده بهم شک کنه تو این ۸ سال یبارم گوشیمو چک نکرده ولی سر این موضوع خیلی عصبی شد محلم نمیده عصبیه