2777
2789
عنوان

کیا پسر دارن چجوریه اخلاق رفتارشون

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 33 پست
آره منم پسرمو باردار بودم خیلی ماشالله لگد میزد به سلامت زایمان کنی عزیزم

عزیزم الهی همیشه خوشحال باشی و بهترین اتفاق ها  برات  رقم  بخوره

ولی لگد را همه ی بچه  ها می زنن

بعد لگد  زدن اتفاق خاصی نیست که مست  کردی از شادی 

حق داری  خوشحال باشی به خاطر فرزند 

ولی تفاوت بچه ها ربطی به جنسیت نداره

دوستم پسرش  سرد و  مغرور  است  ولی دخترش روزی ده بار بغلش می کنه و بوسش می کنه

ممکنه برعکس می شد دخترش مغرور می شد  و پسرش  عاطفی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرم ۱۷ ساله اشخییلی باهاش چالش داشتم تا بزرگ شدولی اگر تجربه وعقل الان داشتم خییلی از رفتارها واخلا ...

چالش هاتون چی بود سخت بود 🥲

کانال ایتای آموزش نویسندگیم: natars_benevis 🌻 بچه‌ها من تو کانالم، رایگان آموزش میدم که چطور با نوشتن انس بگیرید هم برای حال خوب هم داستان نویسی 🌝✍️ من یه مامان دهه هشتادی‌ام که تاحالا چندتا رمان نوشتم، و وقتی افسردگی بعد زایمان گرفته بودم و مشاوره رفتم، (توی تاپیکام هست مال دوسال پیشه) با چند تکنیک ساده ولی بیشتر با تمرین و نوشتن زیاد، حالم بهتر شد. و معجزه‌اش رو دیدم و خداروشکر الان حالم خیلی بهتره. و خیلی دوست داشتم تجربه‌هام از نوشتن رو منتقل کنم. 🙂🌱 اگه دوست داشته باشین خوشحال میشم با ذکر صلوات مهمون کانالم باشین 

یه خواهرزاده ۱۱ ساله دارم 

به شدت شیطووون پر تحرک حرف گوش نکن پرخاشگر زورگو دلقک تو درسهاش و اینا فوق العاده باهوش ولی هوش اجتماعی صفر قلبا هم خیلییی مهربونه 

یه برادرزاده ۷ ساله دارم شیطووون زبون باز ، وحشی ، دستش خیلی سنگینه بد ادمو میزنه اصلا ، هوش اجتماعی خیلی بالایی داره تو درسهاش ضعیفه ، عاشق بازی های اکشنه ولی نگم از زبووونش هرجا به نفعش باشه انقد زبون می‌ریزه آدم دلش می‌ره براش

عزیزم الهی همیشه خوشحال باشی و بهترین اتفاق ها برات رقم بخورهولی لگد را همه ی بچه ها می زننبعد ل ...

فکر کنم میخواستی دوستِ باردارمون رو ریپلای کنی 😅

من برام فرقی نداشت ولی خب دخترم که باردار بودم کمتر تکون میخورد دنیا اومد هم روحیاتش فرق داشت

ولی خب برعکسشم دیدم به قول شما

کانال ایتای آموزش نویسندگیم: natars_benevis 🌻 بچه‌ها من تو کانالم، رایگان آموزش میدم که چطور با نوشتن انس بگیرید هم برای حال خوب هم داستان نویسی 🌝✍️ من یه مامان دهه هشتادی‌ام که تاحالا چندتا رمان نوشتم، و وقتی افسردگی بعد زایمان گرفته بودم و مشاوره رفتم، (توی تاپیکام هست مال دوسال پیشه) با چند تکنیک ساده ولی بیشتر با تمرین و نوشتن زیاد، حالم بهتر شد. و معجزه‌اش رو دیدم و خداروشکر الان حالم خیلی بهتره. و خیلی دوست داشتم تجربه‌هام از نوشتن رو منتقل کنم. 🙂🌱 اگه دوست داشته باشین خوشحال میشم با ذکر صلوات مهمون کانالم باشین 

یه خواهرزاده ۱۱ ساله دارم به شدت شیطووون پر تحرک حرف گوش نکن پرخاشگر زورگو دلقک تو درسهاش و اینا فوق ...

وای الهی ماهم چون داداش نداشتیم پسر من برای آبجی هام خیلی پدیده جالبیه 😅😂

پس تا بزرگم بشن بازم شیطوننن 😫😂

عزیزم خداحفظش کنهالان آروم تر شده؟پسر من یه وقتایی انگار هیجاناتش دست خودش نیست

ممنون عزیزم 

آره دیگه با ما کاری نداره بیرون می‌ره با هم سناش بازی میکنن ولی هرسنی هیجانات خاص خودشو داره الان میگه می‌خوام سریع بدوام یا قوی بشم کم نیارم

گفتم بزارمش باشگاه هم واس روحیه ش خوبه هم با هم سنای خودش سرگرم میشه و واس سلامتیش هم خوبه 

الان پسرت اوج شیرینیشه لذت ببر من انقد دلم واسه کوچیکیاش تنگ شده خیلی ناز و شیطون بود

بزرگترین چالش من باهاش اینه چون خیلی اهل ورزشه نگرانم برای درس کم بزارع که خدا رو شکر واقعا مدیریت ز ...

خداروشکر ان شالله که موفق و سربلند باشه منم خیلی برام مهمه که پسرمو یجوری بزرگ کنم هم آدم خوبی باشه هم موفق باشه 

دعا کنین برام

وای الهی ماهم چون داداش نداشتیم پسر من برای آبجی هام خیلی پدیده جالبیه 😅😂پس تا بزرگم بشن بازم شیطو ...

اگ مثل این دوتا اعجوبه ما باشن که دردسراشون تازه تو راهه 

بزرگه همه رو عاصی کرده اسمشو گذاشتیم دیوار چون هرچی بهش بگی گوش نمیده صداش کنی تهدیدش کنی هرچی بگی اصلا اهمیت نمیده فقط کار خودشو می‌کنه 

کوچیکه هم از اولش صداش رو فراصوت بود هی ام بدتر میشه خونه رو می‌ذاره رو سرش 😂😂😂

ممنون عزیزم آره دیگه با ما کاری نداره بیرون می‌ره با هم سناش بازی میکنن ولی هرسنی هیجانات خاص خودشو ...

خداروشکر ان شالله موفق و سربلند باشه 

من خودمم آروم و خونسردم یه وقتایی واقعا حریفش نمیشم

اما به قول شما شیرینم هست شیطنتاش