2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ریاضی نمونه سوالات کتاب و حل میکنم بعد میرم سراغ جزوه بعد میرم سراغ نمونه سوالات فرمول بیست  ش ...

من توی نمونه دولتی که بودم خیلی درس میخوندم خوابگاهی بودم شبا دوسه ساعت میخابیدم سی و پنج کیلو شده بودم روزی یه بار از شدت استرس بالا میاوردم ولی اخر همه نمراتم دوازده بود ولی میانگین کلاس 18 بود حتی سر کتاب ریاضی گریه مبکردم ولی حل میکردم  کم کم فهمیدم اول استرس مغزمو از کار انداخته  دوم هم اینکه فقط حفظ میکردم نمیفهمیدم  یه کتاب سخت خریدم اسمش خوشخوان بود هم ریاضی هم فیزیک کل بیکاریام ریاضی فیزیک میخوندم دیگ برام مهم نبود معلم کی امتحان میگیره من روزی 4 ساعت ریاضی و فیزیکم جدااز درسای دیگم خوندم  ترم اول تو این دوتا نمره اول کلاس شدم 

اولین مشکلم استرس بود دومین نشکلم اموزش و تمرین اشتباه بود   من روزای تعطیلم که خونه بودم با گوشی دوباره فیلم اموزشی نگاه میکردم از چنتا معلم  میرفتم سراغ سختترین تستا گاهی یک ساعت طول میکشید یه سوال حل کنم ولی خودم بایذ حل میکردم  

من توی نمونه دولتی که بودم خیلی درس میخوندم خوابگاهی بودم شبا دوسه ساعت میخابیدم سی و پنج کیلو شده ب ...

یعنی هر روز برای درسایی که ضعیفم تایم بزارم؟

فصل اول فیزیک دوازدهم خیلی ضعیفم با فصل اول شیمی دوازدهم

یعنی هر روز برای درسایی که ضعیفم تایم بزارم؟ فصل اول فیزیک دوازدهم خیلی ضعیفم با فصل اول شیمی دوازد ...

اره با تست زیاد مثلا سی تا تست شیمی راحت سه ساعت طول میکشه ولی مجبوری وگرنه پیشرفت نمیکنی 

یعنی هر روز برای درسایی که ضعیفم تایم بزارم؟ فصل اول فیزیک دوازدهم خیلی ضعیفم با فصل اول شیمی دوازد ...

اره هرروز تو برنامت باشه با تست زیاد  میدونم سخته ولی چاره ای نیست یادش بخیر کتابخونه مدرسه ساعت یازده بسته میشد منو دوستم میرفتیم تو کلاس خود مدرسه تا یک شب تست فیزیک میزدیم از سردی هوا خوابموو ن میپرید گاهی روی کتاب چشامو میبستم فقط یک دقیقه میخابیدم کلی سرحال میشدیم روتخته سوال حل میکردیم مسخره بازی میکردیم یادش بخیر

اره هرروز تو برنامت باشه با تست زیاد میدونم سخته ولی چاره ای نیست یادش بخیر کتابخونه مدرسه ساعت یاز ...

پانسیون ما خیلی صندلیای اذیت کننده ایی داره دوبار رفتم دوستمو دیدم همش اون ۱۰ صفحه رو تموم میکرد من صفحه ۸ بودم 

بعد که تموم میشد درسش میومد بالا سرم همش میگفت نمیزارم درس بخونی توی کلاسم همینطوریه ها خودش میخونه نمیزاره من بخونم

تصمیمی گرفتم بیام خونه مادربزرگم بخونم ولی اینجام اصن حس رقابت نیس

پانسیون ما خیلی صندلیای اذیت کننده ایی داره دوبار رفتم دوستمو دیدم همش اون ۱۰ صفحه رو تموم میکرد من ...

چقدر سختته 

اره دوست پایه خیلی تأثیر داره 

من گاهی یه نخ میبستم رو دستم یه نشونه بود برام مثلا ریاضی بعدیو بیست شم هروقت انگیزم میفتاد به اون نخه و قولی که بهش دادم نگا میکردم  

چقدر سختته اره دوست پایه خیلی تأثیر داره من گاهی یه نخ میبستم رو دستم یه نشونه بود برام مثلا ریاضی ب ...

این خیلی قشنگه

ولی آدم بالاخره خسته میشه که همش تلاش میکنه و نتیجه نمیبینه و این و اون مسخرش میکنن