2777
2789

الان برام عکس فرستاده با خالم رفتن بیرون عکس فرستاده این لباس و ببین میخوام بخرمش کدوم رنگش 

یه هفته پیشم همینطور یه ماه پیشم همینطورمدام با خاله هام میرن بیرون تفریح خرید و خرجهای میلیونی

حالا قیمتش چجوریه ده میلیون سه و نیم اینطورا لباس میخره 

حالا من قرار بود ارتودنسی کنم پنج میلیون قرار بود بهم پول بده مثل قرض من خودم باقی پولاشو جمع کرده بودم 

تازه همینم پیشنهاد خودش بود پنجشو من میدم 

یه ماه منو اواره کرد اخرشم گفت دندونات خوبه خرج الکی منم کلی دلم شکست گفتم نمیخوام دیگه نتونستم ارتودنسی کنم تا پولم کامل بشه 

از این ناراحت نیستم که پول نداد از این ناراحتم که کلی گفت دندونات خوبه خرج الکیه ولی خودش روزی که سه میلیون پول خرج نکنه با خاله هام روزش شب نمیشه 

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

چرا حرص میخوری مادرت خرج نکنه پس کی خرج کنه؟؟از بابات پول بگیر

من نگفتم خرج نکنه یکم ملاحظه بابامو بکنه یکمی فقط 

مامانم نزدیک ۵۰سالشه یخورده پس انداز نداره کل زندگیشو بسته من درس بخونم یچیزی بشم بهشون کمک کنم 

از بابام خجالت میکشم بگیرم وگرنه یه کلمه بگم بجای پنج تومن پنجاه میده ولی دلم نمیاد

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله متاسفانه دیگه قبل نیستند باریکی درد و دل میکردم اونم می‌گفت مادرم با رفتارش منو بهم می‌ریزه مثلا می‌گفت هروقت مهمون میخواست بیاد خونمون قبلش مامانم یه قوطی اسپری خوشبو کننده هوا خالی می‌کنه تو اتاقم .آخه چرا منو به چشم راسو میبینه

بله متاسفانه دیگه قبل نیستند باریکی درد و دل میکردم اونم می‌گفت مادرم با رفتارش منو بهم می‌ریزه مثلا ...

تازه مامان من دهه۵۰ایه 

عجیب شدن مامانا واقعا 

سر همین ارتو کلی دل منو شکست 

تازه بابامم به من یکمی پول میده خودش مخفیانه میزنه به کارتم مامانم بی دلیل عصبی میشه فشارش میوفته

من نگفتم خرج نکنه یکم ملاحظه بابامو بکنه یکمی فقط مامانم نزدیک ۵۰سالشه یخورده پس انداز نداره کل زندگ ...

بگی مامان خرج نکن بدتر لج میکنه

بابات باید یه مقدار خاصی بده زیاد میده دیگ 

بهتره از بابات بخوای ب نظرم 

بگی مامان خرج نکن بدتر لج میکنهبابات باید یه مقدار خاصی بده زیاد میده دیگ بهتره از بابات بخوای ب نظر ...

چی بگم بگم به مامان کم پول بده؟ خودم ضایع میشم روزی دوتون کم کمش برا مامانم پول میزنه چون میخواد منم بخوام میده ولی من دلم نمیادد