2777
2789
عنوان

پسری که آبروی یک دختر رو می بره

307 بازدید | 24 پست

تو گذشته من و پسری که فامیل هم بودیم با هم وارد رابطه شدیم ۳ سال با هم دوست بودیم هزار بار خواستگاری کرد از بچگی هم ادعا می کرد منو دوست داره بعدش من از چند نفر فهمیدم اعتیاد داره اومدم بهش گفتم گفت برو دنبال زندگیت همون حرف مردم برات مهمه و منم گفتم باشه دوروز بعد آبرو و حیثیت منو برد هرکاری با من کردع بود به همه عالم و ادم تعریف کرد حالم ازش بهم خورد هیچی نگفتم هرچی ازش داشتم پاک کردم همه چی رو پاک کردم چند روز بعدشم با دختر فامیلشون عقد کرد یادم می افته اونقدر گریه می کنم و به هیشکی هم نمی تونم چیزی بگم ... چه بلایی سرم اورد 🥺🥺ی وقتایی حس می کنم خدا چرا جوابمو نمیده ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا  اصلا  دوست  پسر  نگیرید    یا  وقتی دوست  پسر می گیرید پای همه ی تبعاتش بمونید

اینجا ایران است برای زن حجابی چادری کنار شوهرش  هم حرف در میارن  چه  برسه  به دوست  دختر  دوست  پسر

نتیجه کارهامون گاهی درد اوره 

خودمون انجامش دادیم اون زمانی که خدا میگفت این کار رو نکن  کردیم الان خدا باید جواب بده یا خود ما .

عیبی نداره 

ان شاالله  که از این به بعد  زیبا رفتار کنید تا براتون زیبا رقم بخوره 

آخرشم مال هم نبودین بیخیال 

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

نتیجه کارهامون گاهی درد اوره خودمون انجامش دادیم اون زمانی که خدا میگفت این کار رو نکن کردیم الان خ ...

من بیخیال شدم ولی کاری که اون با من کرد خیلی بد بود

من خیلی چیزا در مورد خودش و خانواده اش داشتم بگم آبروشون رو ببرم اما انسانیت و شرافتم اجازه نداد

یک دقیقه  رفتم  پیش مدیر ساختمون  یکهو دیدم  گفت قبل از شما اونایی که اینجا می نشستن  فیلمبردار و عکاس مجالس بودن

خانمه کفش پاشنه بلند می پوشید  و  تق  تق  تق تو پله ها  محکم  راه می رفت 

همسایه ها گفتن  اینا  از اینجا  برن

اینجا ایران است

دقیقا  با مدل راه  رفتن  زن  هم روی راه پله  کار دارن

کی اینجا  درست میشه  ای خدا😔😔😔🥀🥀🥀

من بیخیال شدم ولی کاری که اون با من کرد خیلی بد بودمن خیلی چیزا در مورد خودش و خانواده اش داشتم بگم ...

شما کار درست رو کردید 

خدا لطف کرد در حقیقت شما رو از شر اون نجات داد 

بشین و ببین که چه خواهد گذشت بر سرش 

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

تو ایران همینه . پسر هر غلطی کنه براش بد نمیدونن !! چیزیم بگه میندازن پای دختره و این وسط فقط آبروی دخور میره . خیلی راحت به پسره زن میدن و کسی سراغ دختره نمیره

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏