2777
2789
عنوان

پسری که آبروی یک دختر رو می بره

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 24 پست
شما کار درست رو کردید خدا لطف کرد در حقیقت شما رو از شر اون نجات داد بشین و ببین که چه خواهد گذشت بر ...

انشالله من شرافت و وجدان وانسانیتم اجازه نداد کاری کنم باهاش درحالی که می تونستم سپردم به خود خدا

الان همه میان سرزنشت میکنن و تو تازه حالت بدتر میشه 

منم به این نحو نه ولی جور دیگه تجربه کردم

خیلی وقتا عقلت میگه نکن ولی واقعیت اینه زور عشق بیشتره

زور دل بیشتره

اره اشتباه کردی منم اشتباه کردم 

ولی حواست باشه اخرین اشتباهت باشه دیگه چشماتو باز کن 

این زندگی و این دنیا نامرده نشین به امید اینکه اون نتیجه کارشو ببینه نمیبینه 

قوی باش بزرگ شو با همین تجربه ها بزرگ شو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو ایران همینه . پسر هر غلطی کنه براش بد نمیدونن !! چیزیم بگه میندازن پای دختره و این وسط فقط آبروی ...

حالم از پسرایی که اینجکرین بهم می خوره دیگه نمی تونم به کسی اعتماد کنم

آقاهه زنش را طلاق داده که مادر بچه هاش بوده همه جا از زنی که بیست سال با هم بودن بد گفتهبعد شما ...

دقیقا به مادربچشون رحم نمیکنن به دختر فامیل بکنن؟

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

خدا هست اون خیلی بدی کرده در حق من

منم یه پسری میگفت خیلی دوستم خیلی میخوادم خیلی ادعاش میشد

هزارتا بدیم داشت رفیق باز بود سیگار میکشید هرزگاهیم مشروب میخورد ولی من دوستش داشتم

اومد خواستگاری خانوادم بخاطر همین اوصافش گفتن نه

من براش و اینکه خانوادمو راضی کنم ۱ سال جنگیدم 

ولی منو به همه چی فروخت و اخرم ولم کرد

ولی من براش جنگیده بودم من براش تلاش کرده بودم من از خودم زده بودم از یه روز دیگه جوابمو نداد 

ولی قوی میشم طوری نیست

یا اصلا دوست پسر نگیرید یا وقتی دوست پسر می گیرید پای همه ی تبعاتش بمونیداینجا ایران است بر ...

درسته اینجا ایرانه و خیلی جاها به زن ظلم میشه . ولی .. به زن حجابی کنار شوهرش هیشکی حرف در نمیاره دیگه . مگه زنه کرم ریخته باشه !!

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏