2777
2789
عنوان

رابطه با پسر بی عرضه

236 بازدید | 16 پست

تو گذشته  من و پسری که فامیل هم بودیم با هم وارد رابطه شدیم ۳ سال با هم دوست بودیم هزار بار خواستگاری کرد از بچگی هم ادعا می کرد منو دوست داره بعدش من از چند نفر  فهمیدم اعتیاد داره اومدم بهش گفتم گفت برو دنبال زندگیت همون حرف مردم برات مهمه و منم گفتم باشه دوروز بعد آبرو و حیثیت منو برد هرکاری با من کردع بود به همه عالم و ادم تعریف کرد حالم ازش بهم خورد هیچی نگفتم هرچی ازش داشتم پاک کردم همه چی رو پاک کردم چند روز بعدشم با دختر فامیلشون عقد کرد  یادم می افته اونقدر گریه می کنم و به هیشکی هم نمی تونم چیزی بگم ... چه بلایی سرم اورد 🥺🥺ی وقتایی حس می کنم خدا چرا جوابمو نمیده ...

چقدر خدا دوستت داشته که ازدواج نکردین

تو زندگی همه ماها یه عتیقه اینجوری اومده مهم اینه که خوشحال باشی از زندگیت رفته

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

خدا خیلی دوستت داشته ..

وَ عَسَی أنْ تَکْرَهُوا شَیئاً وَ هُوَ خَیْرٌ لَکُم وَ عَسی أنْ تُحِبُّوا شیئاً و هُوَ شَرٌّ لَکُم):

1 ) 

و شاید چیزی را خوش ندارید و [درحالی که] آن برای شما خوب است و شاید چیزی را دوست بدارید و [حال آنکه] برای شما بد است! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر خدا دوستت داشته که ازدواج نکردینتو زندگی همه ماها یه عتیقه اینجوری اومده مهم اینه که خوشحال باش ...

خوشحاام که رفت ولی ناراحتم بابت کاری که با من کرد  تو که می خواستی زن بگیری چرا با آبروی من بازی کردی   

خدا خیلی دوستت داشته ..وَ عَسَی أنْ تَکْرَهُوا شَیئاً وَ هُوَ خَیْرٌ لَکُم وَ عَسی أنْ تُحِبُّوا شیئ ...

دقیقا ولی من بابت کاری که باهم کرد دلم خیلی شکسته .... حقم این نبود...

خوشحاام که رفت ولی ناراحتم بابت کاری که با من کرد  تو که می خواستی زن بگیری چرا با آبروی من باز ...

اون کارایی که فکر می کنی بقیه ازت می دونن شامل احوالات و زندگی دیگران هم میشه ..این چیزا عادی شده

اون کارایی که فکر می کنی بقیه ازت می دونن شامل احوالات و زندگی دیگران هم میشه ..این چیزا عادی شده

خیلی حالم ازش بهم می خوره فقط میگم خدا هست اون باید کارمای کاراشو پس بده

دقیقا ولی من بابت کاری که باهم کرد دلم خیلی شکسته .... حقم این نبود...

دخترجان اخه ادم معتاد حسرت داره ؟ بعدشم اون اسرار دوران دوستی را فاش کرده قطعا نتیجه کارشو پس می ده

خیلی حالم ازش بهم می خوره فقط میگم خدا هست اون باید کارمای کاراشو پس بده

کارما ..تقاص ..هرچی ...افشای اسرار دوست در زمان دشمنی عین ناجوانمردی هست ....ته ازدواجم هیچی نیست ما ازدواج نکرده با این بی ثباتی که داریم می بینیم به مراتب دستمون باز تره