2821
2789

موهام بشدت داره میریزه هر راهی هر کاری که فکرشوبکنید انجام دادم کف سرم که کاملا مشخصه مخصوصا تاج سرم سفید سفید شده ده ساله ریزش دارم هیچ راهی جواب نداده تازگیا به روزی ۲۰۰ تار مو رسیده اونم واسه موی من که هیچ حجمی نداره یعنی فاجعه هیج جایی نمیتونم سرمو باز کنم از خدا بدم میاد از همه چی خستم قلبم داره میترکه دوست داشتم یه درد دلی بکنم 😭😭😭😭😭

قشنگ ترین حس زمانیست که یه اتفاق خوب برات میفته و مطمئنی که اون اتفاق خوب یه پاداش از طرف خدا برای تو بوده …

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کم‌خونی یا مشکلی نداری که باعث ریزش بشه ؟

هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙

متاسفم عزیزم آزمایش دادید؟

آزمایش دادم همه چیزی اوکی بود فقد یه خورده پرولاکتینم بالا بود

قشنگ ترین حس زمانیست که یه اتفاق خوب برات میفته و مطمئنی که اون اتفاق خوب یه پاداش از طرف خدا برای تو بوده …

ی علتی داره عزیزم  کم خونی  تیرویید  استرس  رژیم  همشون رو ریزش تاثیر ...

استرس که دارم همین موهایی که میریزه یا سرمو تو آینه میبینم کل بدنم میشه استرس😭😭

عزیزم برو دکتر منم ریزش مو داشتم رفتم دکتر درمان شدم خیلییی راحت

تا دلت بخواد دکتر رفتم انگار پولمو دور ریختم شما کدوم دکتر رفتید چه دارویی بهتون دادن

2823
2791
2779
2792