2777
2789
عنوان

شوهرم واسه خاهرزاده برادرزادع اینا قلب قرمز میفرسته عصبیم از دستش

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 45 پست
این بده

حیا نداره خانمه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باید وی را توسط چنگک از قسمت تحتانی آویزان نومایی

اووووه پیشنهاد قشنگیه 😆 تحتانشم دیگه از کار افتاده سر پیری معرکه گیری میکنه بی حیا

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
منتظر یه حرکت اشتباه دیگه هستم ازش تا جرش بدم 😂😂

خانوم صاحبکارمنم مسدودم کرده برا اینکه به صابکارم پیام میدادم کار آمادست .یا کار تموم شد.یا برا مرخصی😅منم راحت شدم هر وقت بخوام تعطیل میکنم بدون هر گونه توضیحی😊

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
اووووه پیشنهاد قشنگیه 😆 تحتانشم دیگه از کار افتاده سر پیری معرکه گیری میکنه بی حیا

اوه اینجوری چنگک خوب گیر نمیکنه پس از حلق آویز کنش😅

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
اوه اینجوری چنگک خوب گیر نمیکنه پس از حلق آویز کنش😅

😂😂

خانوم صاحبکارمنم مسدودم کرده برا اینکه به صابکارم پیام میدادم کار آمادست .یا کار تموم شد.یا برا مرخص ...

عزیزم نیت ها فرق میکنه

ایشون سن بالا هستن هی میاد میگه مشتریها میگن ایشون همسرته !!! آخه من خیلی جوونم ؟؟ یا مثلا تو اینستا کلیپ عاشقانه میفرسته

یا وقتی بقول شما تو پیام یه مطلبی رو میفرسته قلب و بوس داره  یا موقع کار زنگ میزنه شما اینجا نیستی دست و دلم به کار نمیره

خانمه خودش عروس داره

منم هبچ چی نگفتم بهش ولی اگه بازم ازین عشوه ها بیاد میرم پیشش

پسرمن کلاس چهارمه واسه معلمش که خانومه ۶تا قلب قرمز ویه چشمک و بوس و رنگین کمان گذاشت😅

داره خیانت میکنه🤣🤣🤣اگر شوهرش بدش بیاد چی میاد تاپیک میزنه پسره فلانه😅😅😅😅یا اصلا فردا روز پسرت زن گرفت اینارو ببینه زنش طلاق میخواد که

داره خیانت میکنه🤣🤣🤣اگر شوهرش بدش بیاد چی میاد تاپیک میزنه پسره فلانه😅😅😅😅یا اصلا فردا روز پسرت ...

همیشه باید پیاماشو ویرایش کنم لعنت به کلاس آنلاین😄😄

داره خیانت میکنه🤣🤣🤣اگر شوهرش بدش بیاد چی میاد تاپیک میزنه پسره فلانه😅😅😅😅یا اصلا فردا روز پسرت ...

معلم کلاس دومشو از در کلاس دستشو میگرفت مثل ملکه مینشوند رو صندلیش😅معلمه پشماش ریخته بود میگفت چه جنتلمنه😁

الهی بگردمش کاریش نگیر چی میشه مگه

میترسم معلمه فکر دیگه کنه😅