اسکوئید_گیم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/27 تعداد پست: 638 عنوان منظور طرف چیه بهم میگه چیزای خوب ننویس❓ 68 بازدید | 10 پست وقتی طرف بیاد دفترمو بخونه بعدش بهم بگه که: درموردم چیزای خوب ننویس، به کلاسای دیگه چیزی نگو،ماهمکلاسیم نمیدونم چه فکری درموردم میکنی منظورش چیه؟منم اونموقع فقط لبخند زدم بهس گقتم چشم ساکت شد مکث کرد بهم نگاه کرد بعدش رف😐منظورش چی بوده بنظرتون حقیقت روقبول کـن.. هیچی ازهیچکس بعیدنیست.. دوستان من فیک نیستم تازه کاربری زدم.. خیلی از کاربری هام معلق شده بخاطرهمین تا هفته بعد ازاین اکانت میرم.. نینی سایت واقعا نامردیی 💁🏼♀️ 1404/09/03 | 13:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aeeil عضویت: 1401/07/09 تعداد پست: 2367 گردن گیرش ضعیفه گفت:مرا به یاد می آوری؟گفتم:از یادنرفته بودی که دوباره به یاد بیایی❤️🩹
atenatena عضویت: 1404/09/02 تعداد پست: 140 عزیزم به نظر منظوری نداره واقعا منظورش اینه ازش فاصله بگیری چون اقایون اگه از کسی خوششون بیاد از کسی خجالت نمی کشن میان میگن
اسکوئید_گیم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/27 تعداد پست: 638 گردن گیرش ضعیفه یعنی چی حقیقت روقبول کـن.. هیچی ازهیچکس بعیدنیست.. دوستان من فیک نیستم تازه کاربری زدم.. خیلی از کاربری هام معلق شده بخاطرهمین تا هفته بعد ازاین اکانت میرم.. نینی سایت واقعا نامردیی 💁🏼♀️
ghavio عضویت: 1404/05/15 تعداد پست: 1808 خیلی از وسط تعریف کردیطرف کیه؟پسره یعنی؟چرا از خودش نپرسیدی منظورش چیه؟
نگو_پشمام_بگو_چ_جالب عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 8723 نمیدونم منظورش چی بوده خودت طبق شناختت باید تشخیص بدی ولی خب ب هرکسی چشم نگو ☆ کاربری دونفره☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
اسکوئید_گیم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/27 تعداد پست: 638 خیلی از وسط تعریف کردیطرف کیه؟پسره یعنی؟چرا از خودش نپرسیدی منظورش چیه؟ نه دختربودش اومد بهم گف دفترمو خوند اینو گف حقیقت روقبول کـن.. هیچی ازهیچکس بعیدنیست.. دوستان من فیک نیستم تازه کاربری زدم.. خیلی از کاربری هام معلق شده بخاطرهمین تا هفته بعد ازاین اکانت میرم.. نینی سایت واقعا نامردیی 💁🏼♀️
اسکوئید_گیم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/27 تعداد پست: 638 عزیزم به نظر منظوری نداره واقعا منظورش اینه ازش فاصله بگیری چون اقایون اگه از کسی خوششون بیاد از کسی ... پسرنیست حقیقت روقبول کـن.. هیچی ازهیچکس بعیدنیست.. دوستان من فیک نیستم تازه کاربری زدم.. خیلی از کاربری هام معلق شده بخاطرهمین تا هفته بعد ازاین اکانت میرم.. نینی سایت واقعا نامردیی 💁🏼♀️
اسکوئید_گیم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/27 تعداد پست: 638 نمیدونم منظورش چی بوده خودت طبق شناختت باید تشخیص بدی ولی خب ب هرکسی چشم نگو خب ازش نپرسیدم منظورش چیه بعد پسر نیس حقیقت روقبول کـن.. هیچی ازهیچکس بعیدنیست.. دوستان من فیک نیستم تازه کاربری زدم.. خیلی از کاربری هام معلق شده بخاطرهمین تا هفته بعد ازاین اکانت میرم.. نینی سایت واقعا نامردیی 💁🏼♀️
aeeil عضویت: 1401/07/09 تعداد پست: 2367 یعنی چی یعنی نمیخوادت و نمیخواد کسی بفهمه شما چیزی بینتونه گفت:مرا به یاد می آوری؟گفتم:از یادنرفته بودی که دوباره به یاد بیایی❤️🩹
اسکوئید_گیم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/27 تعداد پست: 638 یعنی نمیخوادت و نمیخواد کسی بفهمه شما چیزی بینتونه اینو پارسال بهم گفته بود چقتیکه اینو گف منم ارتباط مستقیممو کلا قطع کردم باهاش چون قبلش خیلی توجه داشتم بعد دیگه ازش هیچوقت سوال نپرسیدم که چیشده چرااینجوری گفتی هیچی حقیقت روقبول کـن.. هیچی ازهیچکس بعیدنیست.. دوستان من فیک نیستم تازه کاربری زدم.. خیلی از کاربری هام معلق شده بخاطرهمین تا هفته بعد ازاین اکانت میرم.. نینی سایت واقعا نامردیی 💁🏼♀️