مرتیکه مادر قهبه خاهر جن ده ننه قسطی پدر نامعلوم مادر شبهه دار درخواست نده اخه من چیکار با توی علاف بیکار دارم درخواست دادی ینی هم مادرت جین دست هم خاهرت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بهنرین راه حل ابنه که انجیر تو آب داغ رو بزارید چند ساعت خیس بخوره داخل یخچال بعد اون آب رو بخوری مثلاصبح تاشب .الان بعد یو هفته روده های پدرم با این روش درست شد
من اکثر تاپیکای یبوست میام ببینم راه حل قطعیه چیه ،خلاص شم 😁😂😂😂از غصه میخندم به خدا ..منم مثل توام ولی برای من آب گرم رو به داغ خوبه ...آبم زیادش فک کنم خوب نیست ولی مجبورم وگرنه بواسیرم خونریزی میکنه ..
به من بگو بریم قدم بزنیم تو🌧چای بخوریم،بخندیم ،دراز بکشیم زیر🌧من آدم این طبیعتم 💑
واقعا؟؟ من شكمم بزرگ شده انگار بدم ميااد خيلي حس بديه
من ک اره تازه هموروئیدم گرفتممممم شکم منم بزرگه...تیروئید نداری؟قرص رولاکس از داروخونه بگیر بخور برگ سنا و گل محمدیم خوبه اگ بخوری دمنوششو انجیر خیس خورده ام خوبه سبزی خوردن زیاد بخور و اب فراوووووون
مرتیکه مادر قهبه خاهر جن ده ننه قسطی پدر نامعلوم مادر شبهه دار درخواست نده اخه من چیکار با توی علاف بیکار دارم درخواست دادی ینی هم مادرت جین دست هم خاهرت
بهنرین راه حل ابنه که انجیر تو آب داغ رو بزارید چند ساعت خیس بخوره داخل یخچال بعد اون آب رو بخوری م ...
عزیزم این انجیر و خاکشیر نمیدونم چرا برای همه ملین نیست ..مثلا برای من بر عکسه ،خاکشیر ۸ روز خوردم یعنی ببخشید سنگ دفع میکردم 😐تازه من طبق سونوی زبانم طب سنتی گفت خاکشیر آب گرم خوبه
به من بگو بریم قدم بزنیم تو🌧چای بخوریم،بخندیم ،دراز بکشیم زیر🌧من آدم این طبیعتم 💑