2777
2789
عنوان

فقط خانم ها بیان توی تاپیک من

363 بازدید | 42 پست

چرا یه دختر بهت شماره اش رو میده؟ خودمم دختر هستم. البته ایشون ،دختر همکار پدرم هستن و  ۱۹سال سن دارن.  من یکم بزرگتر هستم از ایشون

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

برای دوستی 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون.

خواهش 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

میتونم بازم بپرسم همینجا؟ سوال دارم

بفرما دخترم 

خواهش

میترسم شر بشه که بهش پیام بدم. خودش بهم گفت که یه پیام توی  تلگرام بهم بده. میترسم مشکلی ایجاد شه از نظر خانوادگی چون توی حساسن خانواده م

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

میترسم شر بشه که بهش پیام بدم. خودش بهم گفت که یه پیام توی تلگرام بهم بده. میترسم مشکلی ایجاد شه از ...

اون دختره عزیزم.پسر که نیست می‌ترسی شر بشه .خودتم میگی دوست همکار باباته ..قرار نیست کل رازهای مگوی خانواده ت رو بهش  بگی که ..

اون دختره عزیزم.پسر که نیست می‌ترسی شر بشه .خودتم میگی دوست همکار باباته ..قرار نیست کل رازهای مگوی ...

میدونم. ولی مامانم خیلی حساس هست روی ارتباط با بقیه.

مامانم با مامانش ارتباط داره‌

و اینکه،  بخاطر قبولی کنکور هست ک میخواد باهام ارتباط بگیره چون دایی ایشون، از کارکنان دانشگاه من هستن.  بهم گفت هر وقت مشکل داشتی بیا بگو در مورد دانشگاه 

دوست میخواد بشه باهات

میدونم. ولی مامانم خیلی حساس هست روی ارتباط با بقیه.

مامانم با مامانش ارتباط داره‌

و اینکه،  بخاطر قبولی کنکور هست ک میخواد باهام ارتباط بگیره چون دایی ایشون، از کارکنان دانشگاه من هستن.  بهم گفت هر وقت مشکل داشتی بیا بگو در مورد دانشگاه 

میترسم شر بشه که بهش پیام بدم. خودش بهم گفت که یه پیام توی  تلگرام بهم بده. میترسم مشکلی ایجاد شه از نظر خانوادگی چون توی حساسن خانواده م