ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
میدونم. ولی مامانم خیلی حساس هست روی ارتباط با بقیه.مامانم با مامانش ارتباط دارهو اینکه، بخاطر قبو ...
خب پس به مادرت بگو .اما آنقدر حساسیت داشتن طبیعی نیست .باید با آدمها ارتباط داشته باشی تا خوب و بد رو تشخیص بدی و دایره روابط اجتماعیت و گسترش بدی تا اعتماد به نفست برای موندن تو جامعه بیشتر بشه
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو
خب پس ارتباط داشته باش .وقتی میخوای پیشرفت کنی با آدمهای با اول بالاتر از خودت ارتباط داشته باش چه مالی چه تحصیلی ..اگر دیدی با معیارهای همخوانی ندارد رابطه تو رو کمتر و کمتر کن
بنظرت بهترین کار چیه؟ حس میکنم پیام بدم شر میشه.از اون طرف ک اگه باید دنبال بهونه باشم برای پیام ندا ...
نه نمیشه عزیزم .هیچ شهری دامنت رو نمیگیره ..خانواده ت حرف زدن بگو نه پسره نه خلافکار . بزارید خودم تشخیص خوب بود رو بدم .اگر ببینم دختر خوبی نیست رابطمو کم میکنم
شماره داده یه پیام بده تلگرام سلام فلانی جان، من مثلا مبینا هستم
باقی موارد ریلکس و نسبتا سنگین باش
خودت باید بفهمی کی خوبه کی بد. تا کی میخوای داخل خونه بشینی؟
در مورد رفت و آمد هم من بودم جواب رد میدادم چون دوست ندارم با ماشین کسی برم و بیام
اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب