2777
2789
عنوان

💩دهن کسی که گفت زن باید

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 33 پست

واقعا روحیات آدم ها باهم فرق میکنه ، وقتی حالت با کاری که می‌کنی خوب نیست فایده نداره بیشتر میای حال بدت رو به خانوادت منتقل میکنی

میدونستی قیمت قلب سالم پنج میلیارد تومنه..؟ اگه کسی مجانی سپرد دستت قدرشو بدون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما تو خانواده ای هستی که درس و مدرک دانشگاهی خیلی مهمه و شان اجتماعی و‌مقام و منزلت حساب میشه که اگه نداشته باشی بدبختی حس میکنم پدر مادرت روی تو برای پز دادن هم حساب کردن برای همین اصرار دارن که حتما سر کار بری و رشته باکلاسی درس بخونی، تا ازدواج نکنی یا دانشگاه نری خانواده اختیار دارتن،  خیلی باید قدرت به خرج بدی جلوشون وایسی و اینکارم کنی جواب میده.

تو الان خسته درس و پشت کنکوری هستی خسته ای فقط داری درس میخونی دوست داری فرار کنی و هیچ استرسی بابت درس و کنکور نداشته باشی، بهتره با یه مشاور صحبت کنی تا راهنماییت کنه

در مورد کار دارن به نفع خودت میگن ولی متوجه نیستی! اینکه یه مرد بیاد کامل و اونطوری که دلت میخواد برای شما هزینه کنه خیلی رویاییه باشه هم معمولا یکسری حق برای خودش قائل میشه اینو هیچوقت یادت نره

در مورد دانشگاهت که خودت باید وضع خانواده ات رو بدونی اگه دارن و نمیدن  یا حتی تحت فشار میتونن تامین کنن بحث دیگه ایه 

مسئولیت توی خونه به اندازه ای که باید قبول کن نه بیشتر نه کمتر شما اگه الان حقت رو از پدر مادر خودت نتونی بگیری از بقیه چطوری میخوای بگیری؟! 

شاید میخوان درس نخونی بیخیال شی... مطمئنی قضیه کاره؟

اره بابا از وقتی چشم به دنیا باز کردم زیر بار کتابهای تستی از کلاس دوم دبستان خفه ام کردن

-کاربری دست 2 نفر- یه دختر 19 ساله و یه خانوم مستقل- اگه همینجوری با خودتم دعوا داری و میخوای دق و دلی قیمت دلار و طلا رو هم سر من خالی کنی؛لطف کن ریپ نزن بخدا حوصله دعوا ندارم . به جاش سر راه دو کیلو شیرینی بخر با خودت آشتی کن💜👍

برای اینکه ملت ما، ملت سیاه و سفیدن. قرنها زنها حق کار نداشتن الان از این ور بوم افتادن زنها حتما ب ...

دقیقا

دارم عذاب خالص میکشم بقران

دوستام همشون واسه خودشون مستقل شدن

من هنوز موندم با یه عالمه کتاب

-کاربری دست 2 نفر- یه دختر 19 ساله و یه خانوم مستقل- اگه همینجوری با خودتم دعوا داری و میخوای دق و دلی قیمت دلار و طلا رو هم سر من خالی کنی؛لطف کن ریپ نزن بخدا حوصله دعوا ندارم . به جاش سر راه دو کیلو شیرینی بخر با خودت آشتی کن💜👍

چند بود یادته؟

بخدا تو این شرایط روحی نه

شما تو خانواده ای هستی که درس و مدرک دانشگاهی خیلی مهمه و شان اجتماعی و‌مقام و منزلت حساب میشه که اگ ...

دقیقا

بیشتر واسه پز دادن میخوان

از طرفی خالم و داییم بشدت دخالت میکنن

من چندروز پیش خواستگگاریم بود زهرمارم کردنش

انقدر که بابامم عصبی شده بود به مادرم میگفت به خواهرت چه ربطی داره 

در مورد کار دارن به نفع خودت میگن ولی متوجه نیستی! اینکه یه مرد بیاد کامل و اونطوری که دلت میخواد بر ...

خونوادم دارن و نمیدن

منم ک از بچگی هیچی خرج نکردم

هرچی هزینه کردن خودشون به زور ازمون و کتاب 

زیر اینا دفنم کردن

وگرنه لباس نیاز داشتم نمیخریدن یا به عنوان تنبیه لباسایی ک دوسش داشتمو از کمد برمیداشت میبرد میفروخت!

الانم میگن الا بلا باید کار کنی

درحالی ک نامزدم از لحاظ مالی منتی سرم نمیذاره

دشمن گفته کارکنیقربون اسلام بشم که گفته زن ریحانه اس نباید سختی بکشه

من برام حرفای رهبری خیلی مهمه و مو به مو کتاباشو میخونم

هزار بار گفته وظیفه زن نیست کار کردن...به روحیه لطیف زن اسیب میزنه...وظیفه زن فراهم کردن یه محیط اروم و مناسب پیشرفت و سالم برای خونوادشه

خونوادم دارن و نمیدنمنم ک از بچگی هیچی خرج نکردمهرچی هزینه کردن خودشون به زور ازمون و کتاب زیر اینا ...

نامزدت رو که ده سال دیگه بیا در موردش حرف میزنیم

اما الان اینقدر تحت فشاری سریعتر عروسی بگیر  

ازدواج که کردی اختیارت دست خودت و همسرته اگه غیر این باشه دیگه مشکل از شخصیت شما و آقایی هست که میخوای باهاش زندگی کنی

پس یا جلوی خانواده ات بایست  یا ازدواج کن