2777
2789
عنوان

💩دهن کسی که گفت زن باید

437 بازدید | 33 پست

کار کنه و شاغل باشه

بابا من مخالف کار نیستم اتفاقا تو یه محیطی مثل الان(که خونه بابامم) دوست دارم کار کنم تا نیازامو برطرف کنم

ولی اینکه خونواده شدیدااااااااا دخالت گرِ مادرم +خونواده خودم اینو به یه جور اجبار تبدیل کردن حتی تو خونه شوهر هم، اذیتم میکنه

بابا وقتی ادم درامد شوهرش کفاف ی زندگی معمولیو بده

و وقتی که زن علاقه اش یه چیز دیگه باشه و نخواد کار کنه

چرا دارن زورم میکنن 

بخدا من دوست دارم یه مادر فوق العاده و یه همسر محشر باشم

تا اینکه از بیمارستان خسته کوفته بیام و حتی انرژی نداشته باشم به بچم و شوهرم توجه کنم

مادر خودم شاغله دیدم دیگه،کل مسئولیت میوفته گردن دختربزرگ-من-

حتی بزرگ کردن اون یکی بچه ها هم میوفته گردن دختر بزرگتر یعنی بازم من

-کاربری دست 2 نفر- یه دختر 19 ساله و یه خانوم مستقل- اگه همینجوری با خودتم دعوا داری و میخوای دق و دلی قیمت دلار و طلا رو هم سر من خالی کنی؛لطف کن ریپ نزن بخدا حوصله دعوا ندارم . به جاش سر راه دو کیلو شیرینی بخر با خودت آشتی کن💜👍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امسال من هوشبری

مامایی

اتاق عمل

پرستاری

ازاد شهر نزدیک و سراسری شهر دور میاوردم نذاشتن برم

گفتن جفتش هزینش زیاده...فقط باید سراسری شهر نزدیک بیاری!

فوریت های پزشکی

علوم ازمایشگاهی

بهداشت 

ایناهم قطعی شهر نزدیک سراسری میاوردم

-کاربری دست 2 نفر- یه دختر 19 ساله و یه خانوم مستقل- اگه همینجوری با خودتم دعوا داری و میخوای دق و دلی قیمت دلار و طلا رو هم سر من خالی کنی؛لطف کن ریپ نزن بخدا حوصله دعوا ندارم . به جاش سر راه دو کیلو شیرینی بخر با خودت آشتی کن💜👍

تو برا خودت زندگی کن

زندگی خصوصی تو به مادرت ربطی نداره 

اگر صلاح میبینی کار کن

صلاح نمیبینی کار نکن

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

هی عقب میندازن زندگیمو و کیپ نگهم داشتن پشت کنکور

به والله خستم 

20 سالمه همسنام دو سه ساله رفتن دانشگاه و ترم 5 و 6 ان

اه

به خدا خستم

کی گفته زن باید کار کنه

تو برا خودت زندگی کنزندگی خصوصی تو به مادرت ربطی نداره اگر صلاح میبینی کار کنصلاح نمیبینی کار نکن

دستم بدجور زیر ساطورشه

مجبورم میکنه عین یه حیوون خونگی فقط بگم چشم و اوامرش رو اجرا کنم

اسی اشتباه کردی کاش میرفتی من ارزومه اینجور چیزی بیارم

به خدا نذاشتن

من گریه زاری میکردم

نذاشتن

مجبورم کردن 

معدل و درصدات چطور بود

نمراتم بهتر از درصدام بود