2821
2789
عنوان

خانم های کارمند و روز تعطیل

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 40 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نهار دارم 

بشوربسابمو جمعه کردم خریدامم همینطور چون از صب زود بیدار بودم دیروز خرید تره بار داشتم

الانم کتری گذاشتم رو گاز خودم دوباره مراجعه کردم به تخت😂

در توانم نیست که بلند شم

یه عالمه هم لباس شستم خشک شده امادس واسه جمع کردن🤦🏻‍♀️

عزیزای آسمونی همیشه در قلبم :مادرم 💔پدرم💔/// بر پیکر باد پیامم بنویسید ،بنویسید که سپید شد از دلتنگی … 

من پاشدم ظرفا رو شستم، چایی گذاشتم، خونه تمیزه، باید پاشم قیمه بزارم، صبحانه بخورم بشینم سر درسم ،امروز با خودم قرار گذاشتم ۶ ساعت بخونم ، سه ساعت زبان سه ساعت هم مقاله بخونم واسه پروپوزالم 

من نهار دارم بشوربسابمو جمعه کردم خریدامم همینطور چون از صب زود بیدار بودم دیروز خرید تره بار داشتما ...

خوب راست اش به نظرم وقتی آدم نمیتونه پا شه همون تو تخت بمونه بهتره...  بدن غیر از خواب به ریلکس شدن هم نیاز داره... 🌸🌸

خوب راست اش به نظرم وقتی آدم نمیتونه پا شه همون تو تخت بمونه بهتره... بدن غیر از خواب به ریلکس شدن ...

دقیقاااااا

مخصوصا که هم کار خونه هست هم بیرون هم بچه محصل🤦🏻‍♀️

عزیزای آسمونی همیشه در قلبم :مادرم 💔پدرم💔/// بر پیکر باد پیامم بنویسید ،بنویسید که سپید شد از دلتنگی … 

من تازه بعد کار باید بیام سر درسام واقعا این درس ه از همه چی بیشتر رو مخه نمیذاره اخر هفته شل کنم😖

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
کارمند نیستم ولی امروز هم باید برم سر کار دلم میخواست تعطیل باشم

به کار خونه میگی؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز