2777
2789

ی بار پسرم سر سرماخوردگی نذاشتم بره مدرسه فرداش پیام داد خانم فلانی به من اطلاع بدین پسرتون غیبت داشته بعد روز شنبه پسرم چشاش عفونت کرده نذاشتم برع مدرسه از شبش بهش پیام دادم گفتم امروز پسرمو نمیزارم تو پیوی اطلاع دادم اما الان چنروزه هی میاد تو گروه مشق میزاره میره پیاممو سین نزده اخه مگه میشه ینی تو چنروز ی وقت نکرده ببینه یا از قصد اینجور مبکنه

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غیب باید صبحش به ناظم یا معلم اطلاع داد من معمولا یه زنگ کوچیک می زنم

ن بابا اینا تو مدرسه جوابگو نیستن مدیر چیکار به غیبت اونهمه دانش اموز دارع من دخترم خورده بود زمین دماغش خون اومده زنگ زدن بیا ببر دوباره زنگ زدم سر بیمه دانش اموزان ک ببرم دکتر هزینشو میدن یا ن اصلن کسی تلفنو ج نداد 😑

مورد اول که حق با ایشون بوده و مدیر ازش خواسته مورد دوم مجازی تکلیف زیاد و فرصت معلم کم ،یک روزه ندی ...

اخه بار اپلش نیس یهو میبینی ی چیز میپرسم چهاررپز بعد ج میده تشمر میکنم ی سه روز بعد سین میکنه فقد در صورتی ک معلم دخترم اینجور نیس واقعا تو تایم دیز وقتم ارسال نمیکنم ک بگم نصفه شبه خوابه 

گاهی قبل از قضاوت خودتونو بگذارید جای طرف مقابل

یا لحظه تصور پی وی معلم و حجم تکلیف و پیام اولیا و چقدر باید پاسخ تک به تک بدن 

واقعا مجازی سخت‌تر از حضوری هست

تازه باید ارسال تدریس هم داشته باشند 

درباره مورد اول که حق با معلمه شما باید بهشون اطلاع میدادین .

درباره دفعه دوم هم دیده پیام رو اون روز یادش رفته باز کنه جواب بده 

والان هم دیره برای جواب دادن 

از این به بعد غیبت بچه رو هم باید به معلم بگید هم معاون 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

کلا خیلییی بی ادبی و بی احترامی به والدینه که سین نمیزنن و یا سین میزنن و جواب نمیدن.الان تاپیک پربازدید معلم رو خوندم از همینجا به همه معلم های بی ادب میگم اول برید خودتونو درمان کنید بعد بیاید معلم بشید.مگه کی هستین که به خودتون اجازه میدین اینجور رفتار کنید.همه معلم های عزیزو نمیگما اون بی شخصیت هارو میگم.حالا من دخترمغیرانتفاعیه پارسال یه معلم داشت هر سوال یا حرفی رو دوس نداشت سین میزد جواب نمیداد یا اصلا سینم نمیزد 

خب شاید دیده لحاظ کرده موجه کرده غیبتشوفقط پیامو بازنمیکنه

ینی چی  ی پیام چقدر وقت میگیره والا هر روز سر هر چیز پول میخوان ی روز پولو دیرتر بدی صدتا ویس تو گروه میده 

چیزی که میگی عقده ای نیست سرش شلوغه درس بچها زندگی خودش پیامارو تک تک نمیتونه سین بزنه تشکر کنه اخرشم بچت که میره مدرسه ازش میپرسه چرا نیومدی اونوقت بچت بگه عفونت چشمی گرفتم نیومدم مادرم خبرداد بهتون نگاه پیوی ها کنید خودتم برو مدرسه گواهی پزشکی نشون معلمه بده بعدم تحویل معاون

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

درباره مورد اول که حق با معلمه شما باید بهشون اطلاع میدادین .درباره دفعه دوم هم دیده پیام رو اون روز ...

ن میدونم گفتم ک از اونروز گفتم اطلاع میدم بهتون اما اینجور کرد دیگه عمرا دیگه حسابش بزارم قبلا درباره درس پسرم سوال پرسیدم رفتن درس جدید این هنوز اونو ج نداده بود از چت جی بی تی پرسیدم بعد ی هفته اومه ج داده منم به روم نیاوردم گفتم معلمه عب ندارع سزش شلوغه شاید تشکر کردم همون تشمر کردنم چهار روز فقد سین زده 

چیزی که میگی عقده ای نیست سرش شلوغه درس بچها زندگی خودش پیامارو تک تک نمیتونه سین بزنه تشکر کنه اخرش ...

والا دخترم کلاس دومه پارسالم معلمش اعلام کرده بود از صب اگر پیامی تو گروه کلاسی مسزارم و سوالی دارین تا ۸شب پاسخگو هستم و خدایی ج میدان امسالم خانمشون سر ی ساعت کاملا جوابمو میدن توضیح میده این شلوغی سرش دیگع بیش از اندازه اغراق شده هست من فک میکنم 

گاهی قبل از قضاوت خودتونو بگذارید جای طرف مقابلیا لحظه تصور پی وی معلم و حجم تکلیف و پیام اولیا و چق ...

والا من فقد با ی معلم طرف نیستم دخترمم معلم داره میبینم این کلا یکم شوته به خودش خبر ندی بهش برمیخورع خبر میدی اینجور میکنه نمیدونم به چ سازش برقصم

ن میدونم گفتم ک از اونروز گفتم اطلاع میدم بهتون اما اینجور کرد دیگه عمرا دیگه حسابش بزارم قبلا دربار ...

پس بهتره یه روز حضوری ساعت ملاقات والدین بری درباره این موضوع بگی که سوال درسی در پی وی میپرسی و با جواب ندادن ایشون متوسل به اینترنت میشی . 

یا سوالی بود در ساعاتی که مشخص کرده زنگ بزنی بهشون به جای پیام دادن  

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ