2821
2789
عنوان

بنظرتون این حرف پسر نخ دادنه

341 بازدید | 22 پست

پریروز رفته بودم مغازه پسر همسایمون که قسط رو واریز کنم 

بعد از قبل سرما خورده بودم فقط یکمی آبریزش بینی باقی مونده بود ، راه هم زیاد رفته بودم بعد دماغمو می‌کشیدم بالا 

رفتم داخل مغازه سلام کردم بعد دماغمو می‌کشیدم بالا 

دیدم خندید گفت که فکر نمیکنم هوا اینقدر سرد باشه که مفت آویزن شده 😐

حالا اطرافیانم میگن احتمالا داشته نخ می‌داده 

چت جی پی تی هم میگه نخه 

نمی‌دونم شما بگید 🤣

این کاربری توسط دو نفر اداره میشود ، اگر تاپیک ها عجیب بود بدونید برای دو تا دوسته که هم سن هستند و توی یه شهر زندگی میکنن

بیشتر تیکه انداخته خواسته شیرین بازی در بیاره

نه مرگ آنقدر تلخ است و نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرافتش را بدهد .  مورد احترام یا بی احترامی قرار گرفتن دست خود شماست !

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نه بابا چه نخی 

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد.تا اون یه نفر رو فراموش نکنی متوجه نمیشی آدمای خوب زیادی چشمشون به تو هست. تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیافته.تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم چقدر سخته. تا از دستت نره قدرش رو نمیدونی تا دوستات رو نشناسی دو دستی به خانواده ت نمیچسبی.ما آدمای دیر رسیدن یا هیچوقت نرسیدن و نفهمیدن درک نکردن نیستیم فقط مشکل اینه تا یه چیزایی رو تجربه نکنیم به خودمون نمیایم. موفیقت با یه بار تلاش به دست نمیاد پس اگه زیاد شکست میخوری طبیعیه 😊

🤣مسخرت کرده سید 

شایدم خواسته سر صحبتو باز کنه 

حالا اصلا هرچی چ اهمیتی داره برای تو الان این ؟ کراش داری روش خودت؟

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

به چت جی پی تی هر چی بگی دلش میخواد امیدوارت کنه

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد.تا اون یه نفر رو فراموش نکنی متوجه نمیشی آدمای خوب زیادی چشمشون به تو هست. تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیافته.تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم چقدر سخته. تا از دستت نره قدرش رو نمیدونی تا دوستات رو نشناسی دو دستی به خانواده ت نمیچسبی.ما آدمای دیر رسیدن یا هیچوقت نرسیدن و نفهمیدن درک نکردن نیستیم فقط مشکل اینه تا یه چیزایی رو تجربه نکنیم به خودمون نمیایم. موفیقت با یه بار تلاش به دست نمیاد پس اگه زیاد شکست میخوری طبیعیه 😊

تو هم باید در جوابش میگفتی زیاد حرف بزنی تمام محتویات بینیمو فِن میکنم تو صورتت که بفهمی هوا سرد شده یا نه ؟

نه مرگ آنقدر تلخ است و نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرافتش را بدهد .  مورد احترام یا بی احترامی قرار گرفتن دست خود شماست !

من یکی اینجوری بم بگه بدم میاد میگم چقدر خودشو با من راحت نشون میده، اه اه 

بیشتر تیکه انداخته خواسته شیرین بازی در بیاره

حال بهم زن نکردم عادی بود 

این کاربری توسط دو نفر اداره میشود ، اگر تاپیک ها عجیب بود بدونید برای دو تا دوسته که هم سن هستند و توی یه شهر زندگی میکنن

حال بهم زن نکردم عادی بود

توجه نکن عزیزم 

یه چیزی گفته لال از دنیا نره

🤣مسخرت کرده سید شایدم خواسته سر صحبتو باز کنه حالا اصلا هرچی چ اهمیتی داره برای تو الان این ؟ کراش ...

نه کراش ندارم 

فقط تعجب کردم از حرفش که بهم گفت مفت

2825
2823
2791
2779
2792