2777
2789

دوستام یا هم خوابگاهیام از قرار هایی که با پسرا میذارن و بعد میان تعریف میکنن حالمو بد میکنه واقعا

پسرا اکثرا…

با خودم میگم حیف دخترایی که به پست همچین پسرایی میخورن 

اصلا دلم نمیخواد بشنومممم ولی میان میگن و مستقیمم باهات حرف میزنن و ادم حس اجبار داره که گوش بده 

خیلی وایب منفی داره خیلییی

... 🤍🦋

دانشجو بودم و درک میکنم من خودم این جور مواقع خودم مشغول نشون میدادم یا بحث عوض میکردم یا با تلفن با خانواده ام حرف میزدم 

تو نمیتونی تفکر دوستات تغییر بدی پس خودتو دور کن من خودم مخالف دوستی نیستم اما نه هر دوستی ، دوستی ها دانشگاه ریسک ازدواج خیلی کم 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دوس ندارمبعضیا کل زندگیشون پسره حرفی بجز این ندارن

حالا مسئله این نیست خیلی

ازین حس بد میگیرم که چرا اینجوری شده

چرا پسرا اینجوری شدن اکثرا سواستفاده گر 

بعد بعضی دخترا واقعااا متوجه نیستن انگار که طرفشون داره چیکار میکنه باهاشون ،بازی روانی راه میندازن 

حرصم میده این مسئله 

استرس بهم وارد میشه از دستشون 

وایب منفی از تک تک کلماتشون میریزه 🤦🏻‍♀️

... 🤍🦋
دانشجو بودم و درک میکنم من خودم این جور مواقع خودم مشغول نشون میدادم یا بحث عوض میکردم یا با تلفن با ...

اره اینام راه حل خوبیه ولی وقتی فقط تویی و برات میگه سخته

خیلی الکی شده همه چی براشون 

پسرا تو یه لول دیگنن ،چه دانشجو چه غیر دانشجو 

تازه من میگم با هم دانشگاهی بهتره حداقل 

غیر اون اصلا دیگه طرف نابوده ولی دختره 🤦🏻‍♀️

... 🤍🦋
اره اینام راه حل خوبیه ولی وقتی فقط تویی و برات میگه سختهخیلی الکی شده همه چی براشون پسرا تو یه لول ...

نه اصلا من دانشجو علوم پزشکی بودم اونم تیپ یک در کل مدت تحصیل ام دو رابطه به ازدواج ختم شد .من خودم با همسرم دوست بودم که ازدواج کردم اما قبلش به ثبات فکری و رفتاری و شخصیتی و استقلال مالی رسیده بودم 

خیلی رودربایستی نکن محیط ترک کن ، چون هر حرف نظری بدی آدم بده داستان تویی

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر