2821
2789

خدایی یکیش مثلا خودم 

همش میام از بدبختیام از مشکلاتم از دردام میگم غصه دارم میگم 

نشده. یبار حالم خوب باشه از خدا تشکر کنم بیام تعریف کنم بقیه هم انرژی مثبت بگیرن 

فقط چوس ناله کنی همه جواب میدن 

اینجام تا تاپیکارو میخونی تو ام میخوای بگی بابا من از بدبخت ترم 

حالا من چندوقت پیش بااکانتم یخورده مسخره بازی راه انداختیم در حد خنده فقط نه بی احترامی نه توهین کارت سیاه گرفتم دهنم سرویس یعنی 😂😂🤣🤣

حالا تو کشوری هر دلخوشی جرم یا حروم 

تو نی نی سایتم خنده جرم 🥴😐

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کافیه از دستاورد ها و خوشبختی هات بگی میگن تو شواف کردی بعد عین این پیر زنا شروع به لعن و نفرین 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

😂😂😂والا به خدا اگر بحث کتک کاری باشه که تاپ بازدید ها میشی بگی هم خوشبختی میگن دروغ و تو چشم نکن فقط باید از بدبختیات بگی

تو هر تاپیکی اسم مادر شوهر/خواهرشوهر/جاری نبینم اون تاپیک مورد تایید من قرار نمیگیره.lol lol lol

اینجا همه از عم و درد میگن حتی خودم انرزی منفیش تا حدی زیاده ولی برای درد و دل خوبه وقتی تاپیک میزنی ...

اره خوبه ولی حرف من اینه کاش بتونیم بعضی وقتام از حال خوبمون به هم دیگه منتقل کنیم 

تاپیک آخرم گزارش میزنین لطفا

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
😂😂😂والا به خدا اگر بحث کتک کاری باشه که تاپ بازدید ها میشی بگی هم خوشبختی میگن دروغ و تو چشم نکن ...

الان میگفتم مادرشوهرم زد تو گوشم 

تا جد مادر شوهرمو از گور در نمیاوردن  ول کن نبودن

اره خوبه ولی حرف من اینه کاش بتونیم بعضی وقتام از حال خوبمون به هم دیگه منتقل کنیم

اره منم گاهی به این فکر میکنم ولی اینجا انگار بخاطر یسری ادما سقفش کوتاهه اصلا در مخیله بعضیا نمیگنجه بعصی چیزا میان در حد خودشون نظر میدن و حتی اون تاپیک پر از انرژی رو هم خراب میکنن

۱۴۰۴/۷/۲۵

ایول پس من از همه بدبخت ترم تو سایت کی تو سایت از همه خوشبخت آره این سوال هست؟اصلا همچین آدمی هست؟

قرار نیست خوشبختی بدبختی بسنجیم حرف من انتقال حال خوب برای چند لحظه‌اس 

از دردت حال بدت همش میگی ایا حال خوبتم به اشتراک میزاری 

منظورم این عزیزم 

2825
2823
2791
2779
2792