2777
2789
عنوان

حق تکمین زن از شوهر یعنی چی

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 47 پست
مسخره نیس خدایی اگه هم طلب کنیم میشیم بی حیا

چرا خیلی مسخرس خیلی

وطن یعنی گذشته حال فردا، تمام سهم یک ملت ز دنیا، وطن یعنی چه آباد و چه ویران، وطن یعنی همین جا یعنی ایران، وطن تنها میراثی است که هرگز نمیتوان آن را خرج کرد، هدیه داد و یا فروخت، اینجا ایران است؛ جایی که در آن تاریخ زنده است و هر گوشهاش گواهی بر گذشتهای بزرگ و پر از افتخار دارد.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چون اگه شوهرم تا چهار ماه دوس نداشته باشه میتونه نیاد ولی من اگه رو دیوار بودم شوهرم خواست باید اوکی ...

اره دیگه حالا شتر الان نیست تو ماشین رو دیوار 

وطن یعنی گذشته حال فردا، تمام سهم یک ملت ز دنیا، وطن یعنی چه آباد و چه ویران، وطن یعنی همین جا یعنی ایران، وطن تنها میراثی است که هرگز نمیتوان آن را خرج کرد، هدیه داد و یا فروخت، اینجا ایران است؛ جایی که در آن تاریخ زنده است و هر گوشهاش گواهی بر گذشتهای بزرگ و پر از افتخار دارد.

چیزی به اسم تجاوز زناشویی در شرع و قانون نداریم پس میتونه

نه خوب فرض کن زن قهر کرده و به خانه پدرش رفته،شوهر نمیتونه اونا به زور بگیره و بیاره باهاش همبستر بشه،بلکه تنها اهرم فشارش میشه عدم پرداخت نفقه و در برخی موارد اجازه ازدواج مجدد

واسه تو نمیرم واسه کی بمیرم؟؟

نمیشه عجب پس چی حساب میشه؟

این احکام را من تعیین نکردم که،الان اگه میگی تجاوز محسوب میشه خودت برو دادگاه شکایت کن وبگو شوهرم بهم تجاوز کرده،ببینذاصلا شکایتت قبول میشه؟

شرایط روحی بد، بیحوصلگی، بیماری، نداشتن حال خوش چون انسانه گاو که نیست ربات که نیست یه وقتایی حال رو ...

اینجا درک حال روحی زن بستگی به میزان آدمیت شوهرش داره

زور میدونی بعنی چی؟ با زور و کتک مرد اینکارو کنه دقیقا تجاوزه

از نظر عقل و منطق و اخلاق بله اما از نظر قانون تجاوز محسوب نمیشه واگه زن را کتک زده باشه فقط برای کتک کاری محکوم میشه نه برای داشتن رابطه جنسی 

نه خوب فرض کن زن قهر کرده و به خانه پدرش رفته،شوهر نمیتونه اونا به زور بگیره و بیاره باهاش همبستر بش ...

وقتی زن و شوهر زیر یک سقف هستن بارها این اتفاق میفته، بارها که زن حال روحی مناسبی نداره، دل و دماغ نداره، حالش خوش نیست، خستس، بیحاله ولی مرد اجبار و اصرار میکنه، قیافه میگیره، قهر میکنه ، داد و بیداد میکنه، این بهترین حالت ممکنه که همه زنها تجربه میکن

در شدیدترش تهدید به خیانت و صیغه کردن، طلاق، و حتی کتک و در اخر به زور رابطه برقرار کردن

این احکام را من تعیین نکردم که،الان اگه میگی تجاوز محسوب میشه خودت برو دادگاه شکایت کن وبگو شوهرم به ...

خیر نیست چون مرد میتونه من شرعیش روهم خوندم زن باید خودش مطیع باشه شوهرش هر جور میخواد ازش لذت ببره فقط در صورت پارگی و خونریزی امکان شکایت داره

وقتی شرع و قانون بهش اجازه داده 

شرع و قانون برای چیه پس؟ 

از نظر عقل و منطق و اخلاق بله اما از نظر قانون تجاوز محسوب نمیشه واگه زن را کتک زده باشه فقط برای کت ...

بله مرد به زور مینونه با زنش رابطه برقرار کنه

مثلا اگر مرد به زنش توهین کرده باشه، اگر کتکش زده باشه مثلا مو کشیده باشه، سیلی یا هول دادن که جای کبودی خراش و زخمی ایجاد نشدن باشن برای مدرک در دادگاه

اگر شوهر زنشو نحقیر کرده باشه، اگر شوهرش خیانت کردن باشه، هرزگی کرده باشه زن دلش شکسته و ناراحته نمیتونه با شوهر همبستر بشه یا زن عزیزی از دست داده حال روکی بدیدارن اصلا زن سرطان دارن دکتر خبر بیماری لاعلاج بهش دادن حال روحی مناسبی ندارخ آماده رابطه نبست بازم اگر شوهر رابطه کواست باید در اختیار شوهر باشه

من در مورد شرع و قانون حرف زدم وقتی راه رو باز کردن برای مردا و مرداروپر رو کردن اجازن دادن مردا استفاده بهینه میکنن ازش

بله مرد به زور مینونه با زنش رابطه برقرار کنهمثلا اگر مرد به زنش توهین کرده باشه، اگر کتکش زده باشه ...

در روایت است، زنی از پیامبر صلی الله علیه و آله درباره حقوق شوهر پرسید: آن حضرت فرمود: «بر زن است که خود را از شوهرش باز ندارد و بگذارد تا وی از او کام بگیرد حتی اگر بر روی کوهان شتر باشد»