2777
2789

پسرم از صب حالت ویروسی داشت و‌سرفه شدید و‌گلو درد و بی حال زیاد گفتم‌ خب سرما خوردگس تبشم‌بالا نیست بهش شربت  دادم شلغم‌بخور دادم براش ابمیوه طبیعی اینا گرفتم‌براش دیگه رفتم‌که بخوابم شوهرمم اومد  بخوابه بعد گفت بذار ی نیم‌ساعت تو‌حال بمونم‌میام‌اتاق‌منم ‌اتاق بودم یدفعه دیدم شوهرم‌فقط داد میزد دوییدم‌تو‌حال وسرم تموم‌بدنش میلرزید تشنج‌کرده بود من انقدر هول میشم اصلا نمیتونم ارامش داشته باشم خیلیی بدتر داد میزدم‌از نفهمی و استرس زیاد داشتم‌زنگ‌میزدم‌۱۱۰ ی لحظه ک‌اومدم لباس بپوشم فقط دیدم داد میزد شوهرم مرد بچه مرد دیدم‌بچه کبوووود کبوددد شده من‌لعنتی هیچیییی بلد نیستم باید چیکار کنم هزاربار هی مطلب خوندم‌برااینجثر‌مواقع ولی اصلا مغزم‌قفل بود فقط جیغ‌میکشیدم اوردیمش بیمارستان نمیدونم چی شد که الان خوبه نمیدونم چی شد ب خیر گذشت باید بستری بشه ولی الان دیگه تشنج‌اینا نداره من مردم ب خدا خدایا هیچکس اینجوری امتحان نکن ادم‌ میمیره😭😭😭بمیرم انقدر مظلوم بچم الانم‌فقط خوابه خدا بمیمر فقط براش

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا را شکر به خیر گذشته. چقدر وحشتناک بوده.

اصلا نمیتونم بگم چی گذشت بهم ولی الان اعصابم داغون که چرا اینجوری میکنمدجرا نمیتونم اینجور مواقع یکم ارومتر باشم همسایمون خیلی ترسوندم 

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
اصلا نمیتونم بگم چی گذشت بهم ولی الان اعصابم داغون که چرا اینجوری میکنمدجرا نمیتونم اینجور مواقع یکم ...

منم موافع بحرانی، کاملا یخ می کنم و نمی تونم واکنش سریع نشون بدم. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

خدارا شکر مغزش اسیب ندیده ...تورا خدا وقتی اینجور میشن استامینوفن وبروفن بده..وتا صبح بالاسرش باش‌‌تب داشته بیچاره

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

چند سالشه؟ تبش چند بود؟

۹سال 

تبش اصلا بالا نبود ۳۸اینا بود یدفعه اینطوری شده

خدارا شکر مغزش اسیب ندیده ...تورا خدا وقتی اینجور میشن استامینوفن وبروفن بده..وتا صبح بالاسرش باش‌‌ت ...

خیلی باهاش حرف زدم جوابم‌میده 

من ولی واقعا مرگ و‌دیدم بخدا فکر‌میکردم دور از جونش جون نداره تابیمارستان تکونش میدادم‌باهاشدحرف میزدم تکون نمیخورد

الهی بمیرم نگران نباش عزیزم انشاءلله زودی پسرت خوب میشه خیلی مواظب باش

ممنونم غلط کنم دیگ خونه درمان کنم مردم تموم‌بدنمدبعد دوساعت داره میلرزه