2777
2789
خیلی باهاش حرف زدم جوابم‌میده من ولی واقعا مرگ و‌دیدم بخدا فکر‌میکردم دور از جونش جون نداره تابیمارس ...

عزیزم منم تجربش را داشتم..ادم قفل میکنه..شربت دیفن که ندادی؟؟؟.بعضی بچه ها با این شربت ها تشنج میکنن...همیشه دیدی نا خوشه چشم ازش برندار وشیاف وشربت استامینوفن وبروفن بذار تو یخچالتون...خیلی خیلی حواست را جمع کن که اصلا تب هم داره بالا نره...یکمم داغ بود استامینوفن بده تا نذاره تب بره بالا

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ای جانم چی کشیدی اون لحظه،واقعا سخته.انشاالله که خدا شفا بده پسر گلت رو و همیشه سلامت باشن بچه ها.خو ...

خیلی سخته ب خدا تجربه ای نداشتم هیچوقت ولی میدونم‌دیک‌شد بزرگترین کابوسم

منم انقدر  صداش میززدم فقط ازشون کمک خواستم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
عزیزم منم تجربش را داشتم..ادم قفل میکنه..شربت دیفن که ندادی؟؟؟.بعضی بچه ها با این شربت ها تشنج میکنن ...

تواین۹سال هیچوقت اینطوری نشده بودیقن‌دادم‌بهش همیشه میخورد نمیدونم چی شد یدفعه ولی خیلی بد و سخته

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
تواین۹سال هیچوقت اینطوری نشده بودیقن‌دادم‌بهش همیشه میخورد نمیدونم چی شد یدفعه ولی خیلی بد و سخته

من بچه خواهرم اینجور شد رفتیم مغز واعصاب..بعدش رو کاغذ نوشته بود این شربت ها را به بچه ها ندید که یکیش دیفن بود..دیفن خطر تشنج را بالا میبره.‌حواست باشه

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی