2777
2789
عنوان

می‌خوام خودمو بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1619 بازدید | 82 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الهی خدا امشب به حق حضرت زهرا چاره کنه براتون الهی امشب فاطمه زهرا براتون مادری کنهچقد فشار روتونه و ...

بخدا تحمل این آدم عوضی برام از جهنم بدتره خیلی خستم ۱۲سالم گذشته هر روز داره اوضاعم بدتر میشه داره میبینن به چه روزی افتادم بدتر می‌کنه آخه من چکار کنم با این آدم بی منطق کاراش روانی کنندس الان از شدت حرص دستام به کرده قلبم درد می‌کنه 

عزیزم درکت میکنم مشکلات زندگی خیلی روت فشار اورده ولی قوی باش سعی کن از یه جایی شروع کنی اگه میتونی ...

بچه کوچیک دارم متاسفانه کسی رو ندارم نگهش داره حتی با مادرم در میان گذاشتم پشت سرم حرفای نامربوط زدم اعصابم دیگه نمیکشه

عزیزم ولی اگه خواستی خودکشی کنی بیا من مشکلمو برات تعریف کنم ببین مشکل من بزرگ تره یا تو منم چند بار میخواستم اینکارو بکنم ولی هر بار جلو خودمو گرفتم اگه خواستی انجام بدی بیا تا از زندگیم برات بگم تا ببینی با وجود چه زجری این زندگی رو ادامه دادم🥲

به نظر من تا میتونی با خودت خوش باش و خوش بگذرون بزار بفهمه که به تو خوش میگذره ....اونوقت مرگ تدریجی شوهرته ....

چی چی خودتو بکشی ک چی بشه که خوشحال بشه از اینکه تو رو به زانو در آورده برعکس باش تو به زانو درش بیار 

من از یک شکست عاشقانه می آیم . بگذار همه برای این اعتراف تلخ سرزنشم کنند .شکست نه برای پنهان کردن است نه برای پنهان شدن .می گویند از صبح بنویس . از آفتاب و من چگونه از خورشید بنویسم وقتی تمام وقت . باران پنجره ی چشمانم را شسته است . همه دلشان نقش های مثبت می خواهد و آدم های خوشحال . اما من گمان می کنم این خیلی خوب است ک نمی توانم ادای آدم های خوشبخت را در بیاورم .بی ستاره ام و زرد با طعم معطر پاییز .ک حضورش تنها معجزه ی لحظه های تنهایی من است . قیمت وفا شاید گران تر از آن بود ک بهانه ی دوست داشتنی زندگیم از عهده ی داشتنش بر آید . سقف اعتماد تعمیری ست . مدام چکه می کند .آغوش ترانه ها همچنان از عطر تن او ک باید پر باشد خالی ست .نمی توانم باورش کنم نه رفتنش و نه ماندنش را .مهم نیست تمام سرزنش ها را می پذیرم به بهانه ی تولد حقایق غم انگیزی ک درد را به درد می آورد و آتش را می سوزاند . خلاصه غم سنگینی ست اگر سر نخواستن دلی دعوا باشد . اما همیشه حق با برنده ها نیست . می شود در عین بازنده بودن سر بلند بود و او را از کوچه پس کوچه های دنیا گدایی کرد . قرار بود حقیقت را بگویم سخت ست . بی علاج ست . دانستنش آدم را کم کم می کشد . گریه ی شبانه می آورد . اما همین است خبر کاملا ناگوار و واقعی ست ....اون یکی رو جز من داشت ....سکوت می کنم تا ب خاک سپردن آخرین خاکسترهای آرزوی بر باد رفته ام آبرومندانه باشد . گریه می کنم باشکوه . مثل اقیانوس . بلند مثل اورست . او نمی شنود و نمی داند که ماه . خوشبختی مشترک همه ی بی ستاره هاست . یک سوال کوچک می ماند برای پرسیدن از کسی که بی پاسخ ترین سوال فکر آشفته ی من است .... چی کار کرد این دل سادم .... که از چشم تو افتادم ؟؟؟ ...اینقدر روز و شبامو خونه ی ستاره کردی.... ک ب یادم نمی مونه نامه هامو پاره کردی....

جنگ اعصاب روهمه دارن ارامشت روحفظ کن گورپدرهرچی مرده توخودتوبکشی اون ذوق هم میکنه که ازدستت راحت شده ...

خب با کاراش دیوونم می‌کنه مجبورم باهاش حرف بزنم با همونا زجرم میده

نه به نام مادر نکبت از خودشه مرتیکه نود درصد پول من بوده برده زده به نام اون بخدا اینارو بگم خودم حق ...

چه حقارتی . دنگ و فنگ داره ولی میتونی با شکایت پس بگیری کافیه ثابت کنی پول از حساب شما برداشت شده