2777
2789
عنوان

می‌خوام خودمو بکشم

1619 بازدید | 82 پست

دیگه نمیتونم شوهر کثافتمو تحمل کنم خیلی باهام جنگ روانی می‌کنه اصلا براش مهم نیست چه به روز من اومده مشت مشت قرص اعصاب وافسردگی میخورم دیگه نمیتونم تحمل کنم امشب خودمو میکشم راحت بشه جونیمو حروم کرد موهام تو سن کم تماما سفید شده 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خاک بر سرش

بیاید به هم قول بدیم. قول بدیم درد و ناراحتی و استرس بقیه رو سبک نشماریم...شاید توی اون لحظه طرف فقط همینو میخواد.اگه دلش بچه میخواد نگیم وای بچه چیه بیخیال. اگه دلش میخواد ازدواج کنه نگیم وای شوهر چیه؟ بیخیال. هنوز زوده برات و شوهر بده و خیانت میکنه و این چرت و پرتا...اگه دلش میخواد مستقل باشه نگیم وای کار چیه؟ بخواب توی خونه. اگه دلش میخواد درس بخونه نگیم حالا اونا که خوندن به کجا رسیدن؟ با سبک شمردن درد بقیه، هیچکی فکر نمیکنه شما یه قهرمان هستید، بلکه احمق به نظر میرسید.لطفا اینو توی مغزتون پین کنید.

بخدا به سرم زده هرچی قرص هست بخورم به مادرم گفتم می‌خوام جدا بشم دیگه نمیتونم تحمل کنم رفت پیش خالم زن و شوهر نقشه کشیدن خونمو از چنگ من دربیارن میبینین چه ادمای سمی دورمن

ارزششو نداره بخاطرش بری زیرخاک.. تلاش کن برا زندگیت بجایی برس که حسرتتو بخوره

آخه چجوری کور شدم انقدر گریه کردم جوونیم حروم این کثافت شد فقط۱۷سالم بود با این نکبت ازدواج کردم میخواستم از دست مادر روانیم فرار کنم گیر به آدم کثافت خسیس همه جوره افتادم به مادرم گفتم می‌خوام جداشم رفت پیش خالم گفت باشوهرش دست به یکی کرد بیاد پیش من من مردم خونمو از چنگم دربیاره

تو خودتو بکشی یسال بعد اون اصلا براش مهم نیست بودی یا نه تازه ازدواجم میکنه . حیف خودت ک بخاطر اون اینکارو بکنی

ب قول مرتضی پاشایی:"مثله عصرپاییزی رنگ و رومون واسه خیلیا خاطرست آرزومون..."

خودکشی احمقانه ترین کار ممکنه

همه ی ما توی باتلاق گیر کردیم 

به‌خاطر خانواده ات هم شده باید تحمل کنی 

همیشه همینجوری نمیمونه 

پشت هر سختی اسانی هست 

نمیخوام فلسفی حرف بزنم ولی اینو بدون اگه بمیری و اون دنیا راست باشه عذاببب و زجر میکشی 

یا اینکه اقا خودکشی کردی و نمردی اونوقت اطرافیانت بدبخت میشن و باید تورو ترو. خشک کنن 

منم حالم اوکی نیست واقعا فک نکنی این حرفارو از روی خوشی بهت گفتم 

تو خودتو بکشی یسال بعد اون اصلا براش مهم نیست بودی یا نه تازه ازدواجم میکنه . حیف خودت ک بخاطر اون ا ...

نکبت الانم انگار وجود نداره با خیال راحت داره غذا کوفت می‌کنه من دارم اینور زجه میزنم کاش من بمیرم یا اون حالم ازش بهم میخوره پست فطرت