2777
2789

اینده مو نابود کرد. بزور منو نشوند سرسفره عقد. هر چی بهش التماس کردم که نکن بدبختم نکن مگه خودت چی دیدی از شوهر بزار من به میل خودم زندگی کنم ولی کار خودشو کرد برید و دوخت. تو شهر غریب زندگی میکنم با شهر محل تولدم خیلی فاصله دارم. یادمه اون اوایل ازدواجم که دلم میگرفت میرفتم خونه شون تا چمدونم رو میدید با حالت کنایه میگف مگه چقد میخوای بمونی که چمدون به اون بزرگی اوردی ...😔

منم خنگ ...بهم بر نمیخورد. فقط نگا میکردم. بازم میموندم.

بعدا هم که زایمان کردم هیچ کاری برام نکرد نه غذا پخت نه کاری. همه کارامو خودم میکردم حتی خودم شام و ناهار میپختم با اون همه بخیه. فقط میخورد و میخوابید.

اگه از تلفن خونه شون میخواستم به شوهرم زنگ بزنم میگف اگه قبض زیاد بیاد تقصیر توئه تو باید بدی.

الانم دوسالیه با شوهرم به مشکل خوردم بهم خیانت میکنه و کارشو توجیح میکنه نمیتونم تحمل کنم خیلی رفتم و اومدم ولی خانوادم اصلا کاری برام نکردن و میگن زندگیه خودته خودت باید حلش کنی و سیاست داشته باشی و همینه که هست .....

شوهرمم بارها تو روم گفته تو که کسی پشتت نیس و کسی رو نداری پس الکی زور نزن و کنجکاوی نکن و زندگی تو بکن 💔

وقتی فک میکنم حاضرم با این مردک هرزه زندگی کنم ولی نرم پیش خانوادم و منت سرم بزارن....

چقد سخته ....نمیدونم چرا انقد بی کسم 😭

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

ای ننه بمیرم برات 🥲

ای کاش مردای خیانت کار رو از ی جاییشون توی وسط شهر اویزون کنن درس عبرت شه برا بقیه😤😤😤

دختر پرتلاش هستم پشت کنکور ۴۰۳ هستم کاربر قدیمی هستم ولی این کاربری رو زدم که روز به روز این ۷ ماهو تلاش کنم و بعد از گذشت ۷ ماه بیام بگم کنار شما دوستای خوبم قبول شدم ((‌  پس تاپیکامو همراهی کن اگه توهم کنکوری یا پشت کنکوری هستی ریاضی و تجربی انسانی نداره ما هدفامون مشترکه اونم کنکور))پس به امید موفقیت هممونhttps://panel.medicalstus.ir/student/daily-report/class/join?link=Z2NXSlJ4

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم سن کم ازدواح کردم به اصرار خانواده ولی حداقل باز خداروشکر شوهرم خیانت نمیکنه مگرنه روانی میشدم 💔💔

کاش از یه دایی عمویی کمک بخوای یا خودت مستقل شی

کاش دخترا یاد بگیرن تا مستقل نشدن ازدواح نکنن💔

آریا عشق مامان❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

الهی بگردم.چقدر سخت

فداتشم جدا از پدر ومادر،زن باید مستقل باشه وگرنه جنس مرد ذاتا قوی تر هست و دیگه اگه بی شرف هم باشه که خدا رو بنده نیست

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
بنظرت هدف خدا از افرینش امثال ما چیه

بهتره بگیم هدف خانواده هامون از بدنیا آوردن ما چی بوده؟! وقتی ذره ای به شرایط ما اهمیت نمیدن و واسشون مهم نیست وی به سرمون میاد پس چرا بچه دار شدن. منم شوهرم بهم میگفت تو صاحب نداری خانوادمم ی مشت بی غیرت بودن

شروع کن ی حرفه ای رو یادبگیری شوهرتو خر کن یا درستو بخونی بری کار کنی دستت توجیب خودت باشه پولاتو جمع کن ی زندگی واسه خودت بساز و بچه ات هم تا اون موقعه بزرگ میشه و اگه خواستی جدابشی بدون دردسر و اذیت شدن تازه ببینه داری پیشرفت میکنی خودش میفته دنبالت

الهی بگردم.چقدر سختفداتشم جدا از پدر ومادر،زن باید مستقل باشه وگرنه جنس مرد ذاتا قوی تر هست و دیگه ا ...

چجوری اخه مستقل شم

شروع کن ی حرفه ای رو یادبگیری شوهرتو خر کن یا درستو بخونی بری کار کنی دستت توجیب خودت باشه پولاتو جم ...

دارم برای کنکور میخونم اگه فایده ای داشته باشه💔

چجوری اخه مستقل شم

اونو خودت باتوجه به شرایط زندگیت باید تعیین کنی عزیزم.

حسابی روش فکر کن،مشورت بگیر

فقط بی خیالش نشو

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
بهتره بگیم هدف خانواده هامون از بدنیا آوردن ما چی بوده؟! وقتی ذره ای به شرایط ما اهمیت نمیدن و واسشو ...

افرین....

کاملا درست میگی.

من که نمیبخشمشون