2777
2789

در مورد برگشت: یه شخص جدید وارد زندگیت میشه عزیزم و یه آقایی توی زمینه‌ی کاری و پولی آشنا میشی. راجع به ارتباطت با اون آقا پنهان کاری کنی شاید اون آقا برگرده ولی افرادی هم هستن که بخوان حرفتو برگردونن. بازم توکلت به خدا باشه من همین جوری گفتم انشالله بهترینا اتفاق بیفته برات

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در مورد برگشت: یه شخص جدید وارد زندگیت میشه عزیزم و یه آقایی توی زمینه‌ی کاری و پولی آشنا میشی. راجع ...

ب نظرت کی این ادم جدیدمیاد؟؟؟..یعنی چی حرفموبرگردونن گلم؟؟؟؟..

ب نظرت کی این ادم جدیدمیاد؟؟؟..یعنی چی حرفموبرگردونن گلم؟؟؟؟..

مثلا میگی من از این خوشم میاد اونا میرن پیشش میگن نه این دختره میگه حالش ازت بهم میخوره مثلا. شاید سه وعده‌ی دیگه باهاش آشنا بشی

شایدم برگرده نمیدونم حالا تو چرا اصرار دادی کسی که بهت بدی کرده برگرده

تروخدا از منم هرچی حی میکنی بگو 

آ که منتظرشم پیام میده؟ چه زمانی 

کی ازدواج میکنم از شغل و اخلاقش چی حس میکنی

تروخدا از منم هرچی حی میکنی بگو آ که منتظرشم پیام میده؟ چه زمانی کی ازدواج میکنم از شغل و اخلاقش چی ...

جدایی داشتی با آقای آ، ناراحتم شدی گلی از این جدایی حتی شاید گریه هم کردی. این آقا نمیدونم شاید بی وفایی کرده و رفته و افراد دور و بر حرفتونو برگردوندن شاید. ولی یه سوپرایز شدن داری و خوشحال میشی انشالله. انشالله همین طوری باشه گلم هر چی هست چه پیغام داد چه نداد توکلت به خدا باشه خداست که صلاح مطلق ما رو میخواد

میشه به منم بگی کی پبام میده ؟؟حسش چیه ممنون

گلم اگه من یه چیزی میگم به این معنی نیست کاملا درسته. شاید ۱۰۰ درصد غلط باشه پس همیشه توکلت به خدا باشه چون اونه که قادر مطلقه و خوب ما رو میخواد

جدایی داشتی با این اقا، حرف بوده پشت سرتون پنهون کاری کنی به آرزوت میرسی. سختی داره برای رسیدن به آرزوت.