2777
2789

هرکس ی داستان میگه همه هم میزنن سر هم

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من دنبال افسانه ها و تجربه های تخیلی نیستم

خودم این علم بر بود و نبودش شبه هست 

شما از کجا میخایید بفهمید راسته؟ 

هند ی نوع هست با چاکرا و کندالینی و...

چین ی نوع ارمنی ها ی نوع صبی ها ی نوع شیعه ها یک نوع سنی ها ی مدل و... 

و تو هر کدوم از شاخه ها هم هیچکس تو همون شاخه اونیکی رو قبول نداره! من ی سال با ی دعا نویس رفیق بودم میشستم پیشش شیعه بود هیچکس جز خودش قبول نداشت 

۶ ماه با ی مولوی رفیق بودم اون فیلمی بود میرفتیم پاکستان این می‌رفت کتاب علوم غریبه پیدا میکرد همه هم میگن اونیکی چرت پرت میگه اخر بیخیالش شدم 

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

خودم این علم بر بود و نبودش شبه هست شما از کجا میخایید بفهمید راسته؟ هند ی نوع هست با چاکرا و کندالی ...

من نمیخوام وارد مباحث مذهبی دینی بشم واقعاً 

چون یه سری از چیزا مربوط به قانون طبیعت و انرژی ماست...و هرچقدر که لولش می‌ره بالا تر آگاهی بیشتر میشه و چیزای بیشتری رو میفهمیم...می‌خوام از این بعد بهش نگاه کنم 

ولی اون چیزی که شما میگید..به خاطر اعتقادی هست که دارن و چون هر گروهی به یه چیزی باور داره و از ته قلبش مطمعنه و اتفاقی که میخواد براش میافته..ولی اگه همون کتاب یا هرچیز دیگه ای برای یه شخص دیگه باشه شاید نتیجه اش عکس بشه...همش بستگی داره به خود ما 

برای همین نمیخوام چیزی رو این وسط انتخاب کنم..