2777
2789
مرسی عشقم 🙏🌹واقعا هربار عذاب وجدان میگیرم با فحش هاش وجدانم رو خاموش می‌کنه

خواهش شش عزیزم 💗💗♥️♥️نوششش جونت ..حرفم زد بگو سزای کسی که همه براش اولیتن جز همسر و بچه هاشو همینه ....ایتا داری کانال روانشناسی رابطه عضوم دوتا برات بفرستم ؟!خیلی به کارت میاد 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بفرست عزیزم نصب میکنم الان

من بورقانی‌ام،

رفیقِ راه خانواده‌ها

برای رابطه‌ای عاشقانه‌تر،

فرزندانی بهتر،

و دلی آرام‌تر...

با من همراه شو 🌱

❌هم خودم و هم کانالم وابسته به هیچ نهاد و ارگانی نیست و کاملا شخصی هست ❌

ارتباط بامن

@Ali_

borghani

eitaa.com/refigh_rah

این کلیت ارتباط  خانواده رو یاد میده با خانواده ی شوهر .با خانواده ی زن ‌‌با بچه ها ..عالیه کانالش 

«مرضیه کشوری» 

کارشناسی ارشدِ روانشناسی

فارغ التحصیلِ دانشگاه تهران

کلاسها

@hamsarekhoobclass

خوشحالی فروشی

@khoshhaliforoushi

پاسخگویِ ثبت نام کلاس: 

@nuori_sabtenam

سایت

.hamsarekhoob.com

zil.ink/h

amsarekhoob

این هم ارتباط درست و گفتگوی درست بین زن و شوهر رو  با تکه فیلم و سریال یاد میده 

حتما حتما هر دو رو عضو شو ضررر نمیکنی 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو