2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا فک کن نفقته وقتی میدونستی اخلاق نداره چرا ۳ تا بچه آوردی

دوتای اول رو بچه بودم زیر 18 بودم

اخلاق هاشم زیاد رو نمی‌کرد یا من نمیفهمیدم 

سومی رو شناخته بودمش هم 21 سالم بود ناخواسته شد جلوگیری با اون بود خواستم سقط کنم ولی دلم نیومد 

دختر! تو اون خونه تحت چندین نوع خشونتی بعد نگران اخلاقی بودن پس انداز هستی؟پس انداز مخفی داشته باش. ...

از خدا میترسم اول و بعدش از اینکه رو بشه تهمت دزدی هم بهم بزنه واقعا میترسم 

از خدا میترسم اول و بعدش از اینکه رو بشه تهمت دزدی هم بهم بزنه واقعا میترسم

اونی باید از خشم خدا بترسه که همسرش رو تحت فشار مالی و روانی میذاره که متاسفانه نمیترسه…

ولی درسته اگه بفهمه برات بد میشه. ریسکش زیاده

خواهر دزدیه.. درسته مال خودته ولی اخلاقی نیس.. اگه شوهرت در جریان کارات نباشه ینی حرومه.. سعی کن روی خودت تمرکز کنی و سرکار بری.. من برات پیشنهاد نمیکنم.. خودم شدیدا مخالف اینکارا هستم... میلیون میلیون پول دستمه ولی تک ریالم از روش تا ب حال برنداشتم.. چون عقیده دارم این کار دزدیه..

خواهر دزدیه.. درسته مال خودته ولی اخلاقی نیس.. اگه شوهرت در جریان کارات نباشه ینی حرومه.. سعی کن روی ...

دزدی؟!! اون پول حقشه

مادر حتی میتونه واسه شیر دادن به بچه از شوهر طلب پول کنه

از نظر شرعی مرد موظف هر ماه پول آرایشگاه و ... بده

(برید مطالعه کنید)

دزدی؟!! اون پول حقشهمادر حتی میتونه واسه شیر دادن به بچه از شوهر طلب پول کنهاز نظر شرعی مرد موظف هر ...

عزیزم من خودمم حقوق خوندم.. ب حق و حقوق یک زن هم اگاهی دارم.. ولی توو شرع و قانون و عرف جامعه ما اینجوریه ک توو زندگی مشترکت هرکاری میکنی باید شوهرتم در جریان باشه.. درستش اینه بشینه با شوهرش سنگهاشو وا بکنه و بهش بگه ک منم ب پس اندازی نیاز دارم.. یا چیزی ب اسمم بزن یا پول توو جیبی بده.. چرا آخه دزدکی بیاد پول کش بره.. تموم این کارای دزدکی دزدی هم محسوب میشه.. من معتقدم آدم هرجقدرم نیاز ب پول داشته باشه باز نباید از جیب شوهرش دزدی کنه.. از نظر اخلاقی درست نیس.. 

عزیزم من خودمم حقوق خوندم.. ب حق و حقوق یک زن هم اگاهی دارم.. ولی توو شرع و قانون و عرف جامعه ما این ...

وقتی به شوهرش بگه شوهر جنبه نداره و دعوا میشه چرا باید این کار و کنه؟

پس سیاست زنانه چی میشه؟

این خانم که نمیخواد دار و ندار این مرد و ببره خرج کارای غیر عرف کنه! فقط میخواد یه مقدار از حقش و پس انداز کنه 

همه زن های قدیمی پولِ یواشکی زیر فرش و توی جوراب داشتن برای روز مبادا

وقتی به شوهرش بگه شوهر جنبه نداره و دعوا میشه چرا باید این کار و کنه؟پس سیاست زنانه چی میشه؟این خانم ...

سیاست زنانتونو فقط برای دزدی کردن از جیب شوهر و مال خودتون ب کار نبرید.. سیاست زنانه رو برای نرم کردن شوهراتون ب کار ببرید تا خودشون بهتون پول توو جیبی بده...

خیر نیست از شیر مادرت حلالتره .انگار کن داری نفقه و اجرت المثل و مهریه ت رو به صورت قسطی بندی میگیری 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

خیر نیست از شیر مادرت حلالتره .انگار کن داری نفقه و اجرت المثل و مهریه ت رو به صورت قسطی بندی میگیری

مرسی عشقم 🙏🌹

واقعا هربار عذاب وجدان میگیرم با فحش هاش وجدانم رو خاموش می‌کنه