بعد چهل روز درست میشه ، چند ساعت میخوابه بعد چهل روز شبا چند بار بیدار میشه ؟
تا ۴۰ روز صبح وشب بیداری ..
بعدد۴۰ روز خوابش تقریبااا تنظیم میشه صبح وشب رو تشخیص میده یکم شبا میخوابه ولی برای شیر هردوساعت بیدار میشه..بیدارم نشد باید بهش بدی خلاصه همین موقع هاس که کولیک شروع میشه ..جیغای وحشتناک نفخ ودلدرد... میبری دکتر بهش قطره پدی لاکت و گرمیکسچر و کولیکز میده یکم بهتر میشه ولی .. پسر من ۳ ماهشه کولیک داره میگن تا ۴ ماهگی و بعضیا که بدقلق ترن تا ۶ ماهگی طول میکشه
هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
درکل حاملگی خییییلی کسلییی اولاش یجور وسطاش یعنی ۴ ماهگی حالت خوب میشه ۳ ماه دوم بهتریییینه ۳ ماه سو ...
بخدا من همینم الان موندم غصه چی رو بخورم از آینده میترسم از چالش هاش ، دلم میخواد یک مامان عالی باشم براش، خدا میدونه چی تو دلم میگذره این روزا... دلم تنگ دستاییه ک هنوز ندیدمشون 🥲
ممنونم عزیزم.... واقعا تو بارداری تنها کسی که بیشترین تأثیر رو داره شوهر آدمه، اون پشتت نباش انگار ...
اره واقعا
تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به کجای قلبت شلیک کردهام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋