2777
2789

جوریه ولم می‌کنی دلم می‌خواد ساعت ها بخوابم، روزی ۱۷,۱۸ ساعت خواب چه خبره خب🙁 اولا اینجوری بودم این آخرا باز شروع شده

توبارداری یسره بهم میگفت تامیتونی بخاب یبار گفتم اه دیگ ولم کنیم بااین جنله سرموخوردین..الان بچم ۳ ماهشه میفهمم چی گفتن..تا ۴۰ روز بعد زایمان کلا شب وروز نمیخابی ‌...

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توبارداری یسره بهم میگفت تامیتونی بخاب یبار گفتم اه دیگ ولم کنیم بااین جنله سرموخوردین..الان بچم ۳ م ...

بعد ۴۰ روز هم خوابای نصفه نیمه تاصبح ..چون برای شیر بیدار میشه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بخاطر تغییرات هورمونیه عزیزم 

انشاءالله به سلامتی و دل خوش بغلش بگیری 🤗 🌹 ❤️ 

یاد همسر سابق و رفتارای ....ش افتادم 😑😑😑 سر اینجور موارد که بخاطر بارداری بود چه ها که نکرد باهام 🥲🥲🥲

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

منم اول حاملگی همین بودم الانم هنوز خوابم زیاد ..اصلا علائم ندارم هفته یازدهم هستم ..طبیعیه ؟؟

آره انگار ، نی نی تو فکر کنم پسره بیشتر این تنبلی ها مادر مال بچه پسره

توبارداری یسره بهم میگفت تامیتونی بخاب یبار گفتم اه دیگ ولم کنیم بااین جنله سرموخوردین..الان بچم ۳ م ...

بعد چهل روز درست میشه ، چند ساعت می‌خوابه بعد چهل روز شبا چند بار بیدار میشه ؟

بخاطر تغییرات هورمونیه عزیزم انشاءالله به سلامتی و دل خوش بغلش بگیری 🤗 🌹 ❤️ یاد همسر سابق و رفتارا ...

ممنونم عزیزم.... واقعا تو بارداری تنها کسی که بیشترین تأثیر رو داره شوهر آدمه، اون  پشتت نباش انگار یک دنیا به آدم پشت کرده یک جا خوندم تو بارداری زن، شوهر حکم خدا رو داره  استغفرالله برا زن 

آره انگار ، نی نی تو فکر کنم پسره بیشتر این تنبلی ها مادر مال بچه پسره

نمیدونم والا تو هفته جدید که بیاد میرم غربالگری اول چون علامت ندارم خیلی نگران شدم 

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم والا تو هفته جدید که بیاد میرم غربالگری اول چون علامت ندارم خیلی نگران شدم

علایم چی؟ببین اصلا نترس برا تهوع اینا از ۱۲,۱۳هقته گاهی شروع میشه درحد انزجار غذا ن بابا آوردن ،همه قرار نیست تهوع داشته باشن، فک ریلکس کن این چند روز بگذره مراقبت کن از خودت و روانت هنوز تو نی نی تو شکمت راه درازی باهم درپیش دارین باید قوی باشی مامان مهربون🥰