2777
2789
عنوان

یک خواب خیلی عجیبی دیدم میتونین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 24 پست
معلومه..خب اوضاع بد خوابت اوضاع الانه مردمه...اینیم که شما از خانومه دفاع کردین و چراغ وصل میکردین م ...

یکی از ارزوهام اینه کمک کنم

ولی خب اول باید به یک جایی برسم...

یکی از ارزوهام اینه کمک کنمولی خب اول باید به یک جایی برسم...

فهمیدم از خوابت که دوست داری کمک کنی..

احتمالا و ان شالله هم به جایی میرسی ..

چون نیت خیر دارین برای همه ، خدا هم کمکتون میکنه ان شاالله..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از بس رسانه ها مختو کار گرفتن این مدل خوابارو میبینی کمتر اینستا بچرخ کمتر ماهواره ببین

من بخاطر وضعیتی که داخلش هستم هییییچی اخباری چه داخلی و چه خارجی رو دنبال نمیکنم وقت نمیکنم امروز دو ساعت استراحت داشتم اومدم سایت بعضی از سوالامو بپرسم 

من بخاطر وضعیتی که داخلش هستم هییییچی اخباری چه داخلی و چه خارجی رو دنبال نمیکنم وقت نمیکنم امروز دو ...

والا اگه پسری و اومدی نی نی سایت یعنی بیکار ترینو ول ترین پسر دنیایی 

تازه اگه ترن س و اینا نباشی صلوات

حسبی الله ❤
والا اگه پسری و اومدی نی نی سایت یعنی بیکار ترینو ول ترین پسر دنیایی تازه اگه ترن س و اینا نباشی صلو ...

سطح عقل

شعور و ایکیو شما هم توی پیام مشخصه و لازم به گفتن من نیست

امیدوارم نسلت ادامه دار نباشه که چیزی جز ویرانی و خرابی ایران نداره

والا اگه پسری و اومدی نی نی سایت یعنی بیکار ترینو ول ترین پسر دنیایی تازه اگه ترن س و اینا نباشی صلو ...

اگه سواد داری که فکر نکنم

باید انقدر هوش داشته باشی که نداری که خود سایت برای من حق انتخاب گذاشت که جنسیت بشه انتخاب کرد

دعا میکنم هرگز فرزند دار نشی یا اگر بشی و شدی به شما نره چون وظیفه شماها و امثال شماها چیزی جز خرابی و ویرانی نیست